Connect with us

EVENIMENT

Parc de agrement pe malul râului Mureș, în apropierea bazei de tratament de la Ocna Mureș. Acord cu CJ Alba pentru investiție

Publicat

parc de agrement pe malul râului mureș, în apropierea bazei

Consiliul Județean Alba și Primăria Ocna Mureș intenționează să deruleze o investiție prin care va fi amenajat un parc de agrement pe malul râului Mureș, în apropierea bazei de tratament. În acest sens, cele două administrații încheie un acord pe 10 ani.

La Ocna Mureș, dezvoltarea bazei de tratament a creat oportunitatea extinderii opțiunilor pentru turiști și localnici, în ceea ce privește petrecerea timpului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

SONDAJ Votează MISS și MISTER Alba24.ro: Balul Bobocilor 2024 la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Publicat

sondaj votează miss și mister alba24.ro: balul bobocilor 2024 la

MISS și MISTER Alba24.ro: Balul Bobocilor 2024 la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia. Șase perechi de boboci intră în competiție pentri titlul de Miss și Mister Boboc, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia.

Balul va avea loc în data de 22 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00.

Balul va fi urmat de un After Party, care va avea loc în Stage Club, de la ora 23:00. Atmosfera va fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Exproprieri de 1,47 milioane de lei pentru un nou pod peste Someș, la Cluj-Napoca

Publicat

pod fabricii de zahar.jpg

Consiliul Local Cluj-Napoca aprobă, în ședința extraordinară de marți, 22 octombrie, demararea exproprierilor pentru construirea podului peste Someș de pe strada Fabricii de Zahăr.

Consilierii locali vor aprobat în ședința de marți, 22 octombrie 2024, declanșarea procedurii de expropriere pentru imobilele situate pe amplasamentul obiectivului „Construire Pod peste râul Someșul Mic, strada Fabricii de Zahăr”, pe cauză de utilitate publică de interes local….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evenimente de weekend în Alba: târg de carte pentru copii și spectacole la Alba Iulia, festival de folclor la Ocna Mureș. Program

Publicat

evenimente de weekend în alba: târg de carte pentru copii

Evenimente de weekend în Alba. La finalul acestei săptămâni, la Alba Iulia continuă târgul de carte pentru copii, iar seara este spectacol de teatru în cadrul Festivalului ”Alb-Umor”. La Ocna Mureș, duminică, va fi a 36-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Mureș, pe marginea ta”.

La Alba Iulia, sâmbătă, va fi și evenimentul ”Praetorian Gates”, cu ateliere istorice și muzică rock.

Târgul de carte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zamfirescu, Ifrim și Pavlu, pe scenă la Alba Iulia, în ”Artă”. O comedie modernă despre teoria scandalului între trei prieteni

Publicat

zamfirescu, ifrim și pavlu, pe scenă la alba iulia, în

Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu și Gheorghe Ifrim au fost vineri seara, pe scena Teatrului de Păpuși din Alba Iulia, în ”Artă” de Yasmina Reza, o teorie a scandalului între trei prieteni. O comedie modernă în regia lui Cristi Juncu, la Teatrul Bulandra. Două ore de spectacol care captează publicul prin text, ironie, autoironie. Fără gaguri ieftine sau forțări pe scenă. 

Un text greu, care nu îți lasă ochii să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe