Connect with us

EVENIMENT

Parchetul Militar din Cluj a primit un senzațional denunț– spionaj în favoarea Ungariei – Ziarul Curentul, 24 ianuarie 1938 

Publicat

curentul 2 ian 1938 1 scaled e1717232920199 1000x600.jpg

Cluj24 continuă să prezinte cele mai interesante articole despre întâmplări petrecute în Clujul interbelic, așa cum au fost ele relatate în ziarele de atunci, cu sprijinul bibliotecii digitale Arcanum. Pentru astăzi avem un denunț senzațional făcut de un soț chiar împotriva soției sale, de origine maghiară, pe care o acuză de spionaj în favoarea Ungariei, într-o povestire parcă ruptă din filmele hollywoodiene.

Cu siguranță mulți ne amintim de filmul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Decizie la Curtea de Apel Alba Iulia: Cum a ajuns să fie vinovată în egală măsură cu șoferul, victima unui accident rutier mortal

Publicat

politie e1556619188358.jpg

Cum a ajuns să fie vinovată în egală măsură cu șoferul, victima unui accident rutier mortal. Răspunsul se află într-o motivarea a Curții de Apel Alba Iulia care a judecat recent un caz de ucidere din culpă. 

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Lucrările la drumul de legătură Cluj-A3 au ajuns la stadiul fizic de 40%

Publicat

drum de legatura cluj a3 4.jpg

Lucrările continuă în ritm alert la drumul expres ce va conecta DN1 de Autostrada Transilvania, prin Tureni. Stadiul fizic este de 40%.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat că stadiul fizic al lucrărilor la viitorul drum expres (DEx 4) de legătură DN1-A3 este în prezent de 40%. Antreprenorul este mobilizat în șantier cu 310 muncitori și 183 de utilaje.

Ce lucrări au loc zilele acestea pe DEx 4?

În prezent se desfășoară următoarele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sistem inteligent de supraveghere video, la Daia Română. Primăria caută o firmă pentru instalarea acestuia. Licitație, în SEAP

Publicat

sistem inteligent de supraveghere video, la daia română. primăria caută

Sistem inteligent de supraveghere video, la Daia Română. Primăria comunei Daia Română caută o firmă pentru instalarea unui sistem de supraveghere video cu 24 de camere fixe. Investiția este estimată la peste 310.000 de lei. Administrația locală vrea în acest fel să asigure siguranța cetățenilor și să prevină faptele anti-sociale. 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO ACCIDENT MORTAL: Un tânăr de 22 de ani a decedat după ce a intrat cu mașina într-un TIR pe autostrada A1, Sebeș-Sibiu

Publicat

foto accident mortal: un tânăr de 22 de ani a

Un tânăr de 22 de ani a decedat în noaptea de marți spre miercuri, pe autostrada A1, sensul de mers Sibiu Sebeș. Acesta în timp de conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion parcat regulamentar. 

Potrivit IPJ Alba, la data...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe