Connect with us

EVENIMENT

Parcul de Nord din Alba Iulia. Cât va costa amenajarea spațiului în zona Micești-Orizont. Datele investiției, la aprobare în CL

Publicat

parcul de nord din alba iulia. cât va costa amenajarea

Parcul de Nord din Alba Iulia. Primăria a pregătit documentația pentru derularea investiției pentru amenajarea parcului public în zona Micești-Orizont. Proiectul este finanțat prin Programul Regiunea Centru 2021-2027. 

Este vizată o suprafață de 83.225 mp de teren, pe fosta albie a râului Ampoi. Va fi amenajat cu acces principal pietonale din străzile Albac și Azur și acces auto din strada Azur.

Parcul va include…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Se toarnă asfalt pe un drum spectaculos din Cluj. DJ 107J, pe direcția Finișel și Mănăstirea Muntele Rece

Publicat

drum asfalt4.jpg

Au început lucrările de asfaltare pe lotul 3 al dumului județean DJ 107N, anunță Consiliul Județean Cluj.

Lucrările de întreținere vizează sectorul în lungime de aproape 4 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 17+310 și 21+000 și situat între intersecția cu drumul județean DJ 107J, pe direcția Finișel, și Mănăstirea Muntele Rece.

Se toarnă asfalt pe un drum spectaculos din Cluj. DJ 107J, pe direcția Finișel și Mănăstirea Muntele…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cu cât a crescut pensia medie în România, în luna septembrie. Câți pensionari erau înregistrați în sistem. Precizările CNPP

Publicat

burse școlare 2024. noi modificări în metodologia de acordare a

Cu cât a crescut pensia medie în România, în luna septembrie. Pensia medie în România în luna septembrie a fost de 2.735 de lei, cu 483 de lei mai mult față de luna august (2.252 lei), conform datelor transmise de Casa Națională de Pensii Publice.

Potrivit CNPP, în septembrie erau înregistrați 4.734.868 de pensionari, cu 8.150 mai puţini comparativ cu luna precedentă. 

Valoarea totală a drepturilor de pensie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevii din Alba se pot înscrie la Centrul Județean de Excelență. Sunt disponibile 21 de discipline cu pregătire intensivă

Publicat

burse pentru elevi din școli private în anul școlar 2024 2025.

Centrul Județean de Excelență Alba demarează procesul de selecție pentru elevii care doresc să facă parte din grupele de pregătire din cadrul centrului, în anul școlar 2024 – 2025. Potrivit reprezentanților centrului, înscrierea elevilor va avea loc în perioada 7 – 25 octombrie. 

Centrul Județean de Excelență (CJEx) Alba este instituție cu personalitate juridică, înființată prin Ordinul M.E.C. nr. 5956 / 2020…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Arhiepiscopia Clujului a strâns 1,3 milioane de lei pentru sinistrații din Galați și Vaslui

Publicat

colecta ahiepiscopie cluj.jpg

1,3 milioane de lei s-au strâns la Cluj,  în urma apelului la rugăciune, solidaritate și compasiune creștină, adresat preoților și credincioșilor de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.

Colecte pentru sprijirea celor afectați de inundațiile care au afectat județele Galați și Vaslui au fost făcute în toate parohiile și mănăstirile din eparhie.

Arhiepiscopia Clujului a strâns 1,3 milioane de lei pentru sinistrații din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe