Connect with us

ACTUALITATE

Patru echipaje româneşti de canotaj, în finalele A, la Cupa Mondială de la Plovdiv

Publicat

canotaj
Sursa foto: Federatia Romana De Canotaj/Facebook.com

România va avea patru echipaje în finalele A, duminică, la Cupa Mondială de canotaj de la Plovdiv, în timp ce alte trei echipaje vor lua startul în finalele B, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Canotaj.

Echipajul masculin de 4 rame alcătuit din Dumitru-Alexandru Ciobîcă, Alexandru-Laurenţiu Danciu, Alexandru Chioseaua şi Mugurel-Vasile Semciuc au câştigat recalificările şi s-a calificat în finala A, care va avea loc duminică, la ora 12:12.

Celelalte echipaje româneşti care se vor bate pentru medalii sunt cel masculin de 4 vâsle (Florin Horodişteanu, Dumitru Stoica, David Hălmăgian, Cristian Cojocaru) – ora 12:40, echipajul masculin de opt plus unu (George Cătruna, Iulian Chelaru, Florin Ceobanu, Marian Cireaşă, Bogdan Baitoc, Andrei Cornea, Alexandru Tănasă, Cristi Hîrgău, Florin Ştefan) – ora 12:54, şi cel feminin de opt plus unu (Lorena Adriana Constantin, Iuliana Timoc, Amalia Bucu, Raluca-Georgiana Dinulescu, Ioana-Irina Acsinte, Vasilica-Alexandra Rusu, Andreea Popa, Simona-Georgiana Tătaru, Emanuel Maftei) – 13:38.

Echipajul feminin de 4 rame (Mădălina Hegheş, Ioana-Mădălina Moroşan, Andreea-Ioana Budeanu, Geanina Dumitriţa Juncănariu) a ocupat locul 6 în recalificări şi va trage în Finala B, duminică, de la ora 9:00. În finalele B vor evolua şi echipajul feminin de dublu vâsle categorie uşoară (Simona Pascariu, Iuliana Elena Mihai), de la 9:40, clasat pe locul 4 în recalificări, şi cel feminin de dublu rame (Alina Ligia Pop, Iuliana Buhuş), de la 10:10, clasat pe locul 4 în recalificări.

Echipajul masculin de 4 rame (Dorin Simion, Andrei Lungu, George Cătruna, Marian Cireaşă) a ocupat locul 5 în recalificări şi a încheiat pe locul 7 la Cupa Mondială.
AGERPRES

 

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Eveniment MEDICAL major găzduit de Clinica Chirurgie I a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj

Publicat

cancer 2.jpg

În intervalul 29 septembrie – 2 octombrie 2022, Universitatea de Medicină și Farmacie  “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca și Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică organizează cea de-a doua ediție a evenimentului cu participare internațională  The Breast Cancer Surgery International Workshop. 

cancer 6

Ediția din acest an are ca temă Îmbunătățirea rezultatelor prin medicină personalizată și va cuprinde prezentări teoretice, studii de caz și transmisiuni în direct…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Vagonul mocăniței care circula între Alba Iulia și Zlatna va fi restaurat. Cum va arăta și unde urmează să fie expus

Publicat

vagon mocanita 4 scaled e1664443748182 1000x586.jpg

Primăria Alba Iulia vrea să restaureze un vagon de mocăniță, pentru expunerea acestuia în zona în care se află și ultima locomotivă care făcea serviciul pe linia de cale îngustă ce ce făcea legătura cu Zlatna.

De asemenea, odată restaurat, vagonul va putea fi utilizat ca spațiu pentru punct de informare turistică, expozițional sau evenimente de dimensiune restrânsă. 

Primăria Alba Iulia intenționează să expună vagonul de cale ferată îngustă tip B/2, nr. de fabricație 16.586 SZ, ca exponat muzeistic și să îl amenajeze ca spațiu pentru punct…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Vești bune pentru șoferi. Guvernul prelungește compensarea cu 50 de bani la carburanți, până la sfârșitul acestui an

Publicat

pompa statie carburanti benzina motorina alba24 1 1000x600.jpg

Guvernul prelungește, până la sfârșitul anului, compensarea cu 50 de bani la litrul de benzină și motorină, a transmis premierul Nicolae Ciucă, joi, la începutul ședinței de Guvern.

„În ședința de Guvern de astăzi avem mai multe subiecte pe agendă. Dintre cele mai importante doresc să menționez decizia prin care vom prelungi Ordonanța de Urgență prin care compensăm prețul la carburanți.

A fost o decizie care a produs efecte. Am reușit să stabilizăm și chiar să scadă prețul la combustibil, preț care desigur produce efecte pe întreg lanțul și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Zboruri Cluj – Leeds, în Marea Britanie, începând din octombrie

Publicat

aeroport cluj1.jpg

Un nou zbor va fi disponibil de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca spre o destinație din Marea Britanie. Primele zboruri de la Cluj-Napoca cu destinația Leeds Bradford vor începe în luna octombrie.

Biletele pentru zborurile Cluj-Napoca – Leeds și retur au fost puse deja în vânzare. Zborurile de pe Aeroportul din Cluj către noua destinație sunt operate de compania Wizz Air.

Zboruri Cluj – Leeds din octombrie

Zborurile sunt disponibile din Cluj-Napoca începând din 31 octombrie.

Vor fi trei zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe