Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Tragedie în Vaslui. O fetiță de 3 ani a murit și alți doi copii au suferit arsuri grave dupa un incendiu

Publicat

incendiu vaslui3
Arhivă foto

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o casă aflată în localitatea Focșeasca, din județul Vaslui. Din primele date, patru persoane între care trei copii au suferit arsuri. O fetiță și-a pierdut viața.

Potrivit ISU Vaslui, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru acordare îngrijiri medicale unor persoane care au suferit diferite arsuri în urma unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Focșeasca, comuna Tăcuta.

Incendiul a fost lichidat de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tăcuta.

Din primele informații, în urma incendiului, patru persoane , între care trei copii, au suferit arsuri, în diferite grade și procente ale suprafeței corporale.

UPDATE:  În urma incendiului au rezultat 4 victime, între care trei copii, dintre aceștia, o fetiță în vârstă de trei ani decedând. Fetița în vârstă de trei ani a suferit arsuri de gradele II și III pe aproximativ 70% din suprafața corporală. Fratele acesteia, în vârstă de șase ani, a suferit arsuri de gradele II și III pe circa 27% din suprafața corpului.

Cel de-al treilea copil, în vârstă de 10 ani a suferit arsuri de gradele II și III pe aproximativ 40% din suprafața corpului.

Tatăl celor doi copii, în vârstă de 26 ani, a suferit arsuri de gradele II și III pe jumătate din suprafața corporală.

Mama celor doi frați a suferit un atac de panică.

Incendiul a izbucnit într-o bucătărie în care se afla o sobă. Șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tăcuta și vecinii au intervenit imediat, incendiul fiind lichidat în cel mult șapte minute. Incendiul s-a manifestat pe aproximativ șase metri pătrați.

incendiu vaslui (2)

Cele patru victime ale incendiului au fost urcate într-un autoturism, după care au fost transportate de urgenţă la Centrul de Permanență Codăești, unde au fost îngrijite de personalul medical până la sosirea echipajelor de intervenție aparținând SAJ Vaslui și ISU Vaslui.

Echipajul de stingere care se deplasa la intervenție a fost întors din drum, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tăcuta confirmând stingerea incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă.

Copiii vor fi transferați la o unitate medicală din municipiul Iași.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luare de mită

Publicat

sorina pintea.jpg

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luarte de mită în formă continuată. Suma cerută pe când era manager al Spitalului de Urgență din Baia Mare se ridică la 130.000 de euro.

Sentința a fost dată vineri de magistrații de la Tribunalul Cluj. Sorina Pintea nu a recunoscut faptele.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. 192 de tineri au absolvit astăzi Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Publicat

absolventi scoala de politie 11.jpeg

Un număr de 192 de tineri au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, specializarea Ordine Publică.

Tinerii absolvenți își vor începe cariera de polițiști luni, 29 aprilie, la unitățile teritoriale, conform repartiției. Din cea de-a 23-a promoție de elevi au făcut parte 30 de femei și 162 de bărbați.

agenti de agențiagenti de agenți

La ceremonia de la Școala de Agenți de Poliție în cadrul căreia noii polițiști au depus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

viorelbal.jpg

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructură, salubritate, sănătate și educație, până la mediu și funcționari care îi tratează cu respect. Asta e departe de a fi realitatea Clujului de azi. Orașul nostru a fost lăsat să se dezvolte inegal, fără o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe