Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: Trei persoane rănite după impactul dintre un microbuz si un autoturism, într-o localitate din Dâmbovița

Publicat

dm

Un accident rutier a avut loc duminică dimineața, pe DN17, în satul Glod, județul Daâmbovița. Trei persoane au fost rănite după ce două un microbuz și un autoturism s-au cicnit.

UPDATE: La locul evenimentului au fost identificate 3 persoane ranite cărora li se acorda îngrijiri medicale. Sunt implicate un autoturism si un microbuz.

Potrivit ISU Dâmbovița,  s-a intervenit pentru asigurare zonă în cazul unui accident rutier pe DN71 in comuna Moroieni, sat Glod.

Din primele informații patru persoane sunt ranite.

La fața locului s-au deplasat Detașamentul Pucioasa cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță SMURD, Garda Fieni cu o autospecială de stingere cu apă și SAJ DB cu trei echipaje (2 tip B si 1 tip C).

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Festivalul ”Lucian Blaga” Sebeș 2024: Mircea Dinescu își lansează un nou volum de poezie. Eveniment la muzeul municipal

Publicat

festivalul ”lucian blaga” sebeș 2024: mircea dinescu își lansează un

Festivalul ”Lucian Blaga” Sebeș 2024: Duminică, 19 mai, poetul Mircea Dinescu își lansează volumul „E-obositor să nu iubești pe nimeni”. Evenimentul va fi organizat de la ora 19.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș.

Mircea Dinescu s-a născut în data de 11 noiembrie 1950, la Slobozia. A debutat ca poet în anul 1967, în revista „Luceafărul”, iar 1971 i se publica primul volum de versuri, „Invocație nimănui”, pentru care a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Brățară pentru surzi, care convertește muzica în vibrații, invenție a studenților UTCN. E bună la UNTOLD

Publicat

brat 1 1000x600.jpg

O echipă de studenți a Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) a inventat o brățară pentru persoanele cu deficiențe de auz, care convertește muzica în vibrații, dispozitivul fiind prezentat, miercuri, în finala celei de-a șaptea ediții a competiției studențești ”Internet of Things Student Challenge”

Ioana Popa, studentă în anul IV la Facultatea de Automatică și Calculatoare, a declarat că brățara Rhythm Touch poate fi folosită la concerte, inclusiv…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poliția Municipiului Alba Iulia s-a mutat temporar în fosta Policlinică a Spitalului Județean de Urgență. Care este motivul

Publicat

poliția municipiului alba iulia s a mutat temporar în fosta policlinică

Poliția Municipiului Alba Iulia funcționează începând cu data de 14 mai 2024, într-un imobil situat pe strada Mușețelului, la numărul 2 (Fosta Policlinică a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia).

Etajul II și mai multe birouri situate la etajul I al imobilului au fost pus la dispoziția Inspectoratul de Poliția Județean Alba de către Consiliul Județean Alba, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a sediului Poliției Municipiului Alba Iulia.

Cetățenii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rabla Plus: Ce se întâmplă cu banii rămași neconsumați de persoanele fizice. Programul, sub așteptări

Publicat

rabla plus: ce se întâmplă cu banii rămași neconsumați de

Rabla Plus: Ce se întâmplă cu banii rămași neconsumați de persoanele fizice, este întrebarea pe care o clarifică autoritățile. 

Sumele neconsumate în Programul „Rabla Plus” pentru persoane fizice vor fi direcţionate către secţiunea destinată persoanelor juridice, unde se pare că lucrurile merg mai bine, a declarat, miercuri, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet.

„La nivel mondial există o dinamică foarte accentuată în ceea ce priveşte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe