Connect with us

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT pe Transfăgărășan. Cinci tineri s-au răsturnat 20 de metri cu mașina, într-o prăpastie

Publicat

arhivă foto
Un accident rutier grav a avut loc, duminică seara, pe DN 7C, Transfăgărășan, în apropiere de Bâlea Lac. Un autoturism în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat 20 de metri în prăpastie.
UPDATE 2: Potrivit IPJ Sibiu, circulația este interzisă pe timp de noapte, pe Transfăgărășan, între Piscul Negru (Argeș) și Bâlea Cascadă (Sibiu).
UPDATE 1: A fost transportat la UPU Sibiu un tânăr de 19 ani – traumatism toracic posterior și multiple contuzii și excoriații, potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu.
UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, un șofer în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Timiș, în timp ce se îndrepta spre Cârțișoara, pe fondul vitezei neadaptate în curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-o râpă, la aproximativ 20 de metri de nivelul carosabilului. Cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani primesc îngrijiri medicale.
Potrivit Serviciului Salvamont, accidentul rutier a avut loc între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă.  La fața locului au intervenit echipaje de la salvamont, poliție și ambulanță.

De asemenea, reprezentanţi ai Ambulanţei Sibiu au indicat că în urma accidentului au fost rănite 4 persoane, toți tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu, în urma accidentului, au rezultat patru victime, care au suferit traumatism abdominal și toracic, fractură de claviculă și traumatism cranio-cerebal.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Mircea Miclea: Cultura pupatului inelului, a supunerii, nu va produce un viitor mai bun pentru universitățile tehnice

Publicat

miclea 1 e1714138386402.jpeg

O conferință despre viitorul universităților tehnice, organizată de fostul ministru al Educației, Mircea Miclea, a avut loc, vineri, la Cluj-Napoca,  la eveniment fiind prezenți doi profesori, unul de la UTCN – Dan Micu și unul de la Universitatea Politehnica Timișoara – Attila Simó.

Miclea a vorbit despre cum vede el viitorul acestor instituții de învățământ superior, dar s-a referit și la presiunile făcute ca un profesor de la București să nu participe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: Părintele Constantin Necula și Paula Seling, în ultima zi a evenimentului

Publicat

târgul de carte alba transilvana 2024 la alba iulia: părintele

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia. Părintele Constantin Necula, cvartetul de coarde al județului Alba și Paula Seling vor încheia evenimentul.

Ultima zi a Târgul de cArte Alba Transilvana va aduce în fața celor prezenți o serie de activități pentru copii, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile de 12 mai 2024.

Începând cu ora 10.00, cei mici pot participa la atelierele „Arta în natură!”, „English 4 Kids”, „Descoperă biblioteca”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Bazinul Olimpic de înot din Alba Iulia își redeschide porțile cu dotări la standarde internaționale

Publicat

foto: bazinul olimpic de înot din alba iulia își redeschide

Primăria Alba Iulia anunță redeschiderea Bazinului Olimpic de Înot, un simbol al orașului, acum modernizat la standarde internaționale. Implementarea noilor tehnologii asigură o reducere cu peste 60% a consumurilor energetice și a emisiilor. 

Evenimentul marchează finalizarea unui amplu proiect de eficiență energetică, finanțat prin generozitatea granturilor norvegiene și coordonat de Innovation Norway,  în cadrul Programului „Energie în România”.

Bazinul Olimpic se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Publicat

1714140859 ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un bărbat a fost lovit de o mașină, vineri, în Turda, pe str. Victoriei. A intervenit ISU Cluj, care îi acordă primele îngrijiri.

Din informațiile primite, bărbatul ar fi în stare gravă.

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Update:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit de puține momente pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr implicat într-un accident rutier,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe