Connect with us

EVENIMENT

Percheziții de AMPLOARE în Ploiești, la tâlhari minori și hoți. La cât se ridică prejudiciul

Publicat

Sursă foto: arhivă

Polițiștii din Ploiești au efectuat, miercuri, cinci percheziții domiciliare la persoane bănuite de tâlhărie și furt calificat. Șase persoane au fost conduse la sediul Poliției Ploiești pentru audieri, iar ulterior trei minori cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

Din cercetări a rezultat faptul că activitatea infracțională a acestora s-ar fi desfășurat în perioada martie – septembrie 2020, când suspecții ar fi săvârșit 9 infracțiuni de tâlhărie și 3 infracțiuni de furt calificat în Ploiești.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 10.000 de lei.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Accident cu două autovehicule, pe un drum din Apuseni: Trei persoane au fost rănite

Publicat

accident cu două autovehicule, pe un drum din apuseni: trei

Accident pe un drum din Apuseni: Trei persoane au fost rănite și primesc ajutor la fața locului, au transmis reprezentanții ISU Alba. 

Secția de pompieri Câmpeni intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs pe raza localității Mihoiești.

Din informațiile primite ar fi vorba despre două autovehicule implicate. Trei participanți la trafic au fost răniți dar sunt conștienți și primesc îngrijiri.

Nu sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. A primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

video: actorul dorel vișan, premiat de masonerie. a primit titlul

Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca.

Totul s-a petrecut în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat video, transmite Cluj24.

YouTube videoYouTube video

Marele Maestru și fondatorul Ordinului Masonic Umaniterra, dr. Adrian Toader Williams (Gr 33), care este mason din 1980 din perioada când…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reținut la Cluj pentru înșelăciune. Demonta GPS-ul de pe utilaje de construcții și le închiria. Prejudiciu de sute de mii de lei

Publicat

mascatii proxenet.jpg

Un bărbat din Maramureș a fost reținut de polițiștii clujeni, sub acuzația de înșelăciune.

Acesta închiria utilaje de construcții, le demonta sistemele GPS și le „dădea mai departe”, încasând bani buni.

Reținut la Cluj pentru înșelăciune. Demonta GPS-ul de pe utilaje de construcții și le închiria. Prejudiciu de sute de mii de lei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale au dispus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: ”Educație” în ”Școala Altfel” la cinematograful din Alba Iulia: Elevii au lăsat în urmă mizerie și scaune pătate

Publicat

video Știrea ta: ”educație” în ”Școala altfel” la cinematograful din

Dezastru în sala de proiecție a cinematografului din Alba Iulia, după câteva zile de ”Săptămâna Altfel”. Elevii și profesorii care au fost la film au lăsat în urma lor multă mizerie. 

Mărturie stau mai multe poze au fost primite de adresa redacției alba24.ro. În poze se poate observa cu ușurință mult popcorn aruncat sau scăpat prin sală, dar și mai multe scaune pătate de suc.

De asemenea, elevii nu au strâns după ei cutiile de carton în care au avut floricele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe