Connect with us

EVENIMENT

Percheziţii domiciliare în județul Constanța, la un suspect de furturi din mai multe locuinţe

Publicat

mascati politisti perchezitii
fotografie cu caracter ilustrativ

Miercuri dimineața au loc percheziții domiciliare în municipiul Constanța și în comuna Poarta Albă, în cadrul unei investigații asupra unui bărbat suspectat de comiterea mai multor furturi din locuințe, de unde se presupune că a sustras bijuterii și bani.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la această oră lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa – Serviciul Municipal de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, efectuează două percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Descinderile au loc în municipiul Constanţa şi comuna Poarta Albă.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada ianuarie – februarie a.c., persoana bănuită, un bărbat, de 30 de ani, ar fi săvârşit şase infracţiuni de furt calificat din locuinţe, în cartierele Coiciu şi Palas din municipiul Constanţa.

Persoana bănuită ar fi pătruns în imobilele respective profitând de faptul că persoanele vătămate au lăsat uşa neasigurată şi ar fi sustras bani şi bijuterii”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Valoarea prejudiciului total este estimată la 20.000 de lei.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, la percheziţii participând şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Claudiu Târziu: AUR respinge dezinformările lansate de serviciul de SPIONAJ ucrainean

Publicat

claudiu tarziu.jpeg

Regimul de la Kiev, prin intermediul serviciului său de spionaj militar HUR, se amestecă grosolan în treburile interne ale României, în campania electorală în curs. Totodată, Kievul urmărește și intimidarea românilor din Ucraina, precum și intimidarea Patriarhiei Române.

Presa de la Kiev, citând ca sursă serviciul de spionaj militar HUR, dezinformează, pretinzând că AUR ar realiza în prezent interviuri cu preoți din satele locuite de români din regiunile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mihnea Costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată de un român la Campionatul European de Șah – Dezlegări

Publicat

mihnea costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată

O noua performanță internațională obținută de șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi. Acesta a obținut locul 4 la Campionatul European de Șah – Dezlegări.

Aceasta este cea mai bună performanță obținută vreodată de un șahist român la Campionatele Europene de dezlegări.

În perioada 18-21 aprilie, Campionatele Europene de Șah – Dezlegări s-au desfășurat la Hagen, în Germania, reunind la start un număr de 71 participanți din 20 țări.

Mihnea Costachi, legitimat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Suntem mai aproape de ADMITEREA în programul Visa Waiver. Ce spune Guvernul

Publicat

pasaport.jpg

Suntem mai aproape de admiterea în programul Visa Waiver. Acest lucru reprezintă un obiectiv strategic naţional, iar ţara noastră este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice în acest sens, a informat Guvernul.

Guvernul aminteşte că, pentru scăderea ratei de refuz sub pragul de 3%, este nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor români care deţin sau au deţinut viza SUA de tip B1/B2 – afaceri şi turism, scrie Alba24.ro.

Suntem mai aproape de ADMITEREA…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Șeful DNSC: Tehnologia vine la pachet cu riscuri de securitate

Publicat

un miliard de terminale conectate la internet, în românia. Șeful

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Numărul a fost avansat e șeful DNSC, Dan Cîmpean. 

Acesta spune că un număr de 127 de dispozitive inteligente sunt conectate la Internet, în fiecare secundă, iar în România există în jur de un miliard de terminale deja conectate.

Datele au fost prezentate de Directoratul Naţional pentru Securitate Cibernetică (DNSC).

„Riscul cel mai mare pentru astfel de subiecte este ca acestea (inovare, digitalizare şi securitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe