Connect with us

EVENIMENT

Percheziții în Alba și alte patru județe într-un dosar de contrabandă cu deșeuri. Șapte persoane reținute, trei firme închise

Publicat

percheziții în alba și alte patru județe într un dosar de

Șapte persoane au fost reținute în urma celor 44 de percheziții efectuate duminică, 1 octombrie, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT – ST Timișoara, în locații din Alba, Arad, Bihor, Hunedoara, Sibiu.

De asemenea, la mai multe locații, au fost descoperite peste 48 de tone de deșeuri, introduse ilegal în țară. Au fost și ridicate telefoane mobile, documente, 2 laptop-uri, 73.850 de euro, 66.518 lei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Se deschide Târgul de Crăciun din Florești. Smiley, Puya, Zdob & Zdub sau Ada Milea vor urca pe scenă în luna decembrie

Publicat

targ craciun floresti.jpg

Târgul de Crăciun Winter Dream-Florești se deschide vineri, 30 noiembrie, la ora 17.00, iar câteva ore mai târziu se va aprinde și iluminatul festiv.

Cea de a doua ediție Winter Dream este orgnizată de Primărie în Parcul Poligon și are multe surprize pregătite pentru floreșteni.

Se deschide Târgul de Crăciun din Florești. Smiley, Puya, Zdob & Zdub sau Ada Milea vor urca pe scenă în luna decembrie

Smiley, Puya, Cabron, Zdob & Zdub, Ad Libitum Voices,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ALMAX GROUP încheie un an de excepție: demarează cel mai mare proiect de până acum și finalizează Almax Residence Micești (P)

Publicat

almax group încheie un an de excepție: demarează cel mai

ALMAX GROUP încheie un an de excepție: demarează cel mai mare proiect de până acum și finalizează Almax Residence Micești.

„Încheiem anul 2023 cu două rezultate excepționale pentru compania noastră”, a anunțat antreprenorul Ioan Tecșa, proprietarul Almax Group.

Un nou proiect imobiliar, cel mai mare din istoria firmei

„Demarăm, la final de an, un nou proiect imobiliar. Cel mai mare din istoria firmei.

Primul motiv de mândrie și de bucurie pentru Almax Group este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum poți pierde o proprietate dacă nu te interesezi de ea mai mult de 3 ani. Ce să faci dacă nu ai acte pe teren sau casă

Publicat

cum poți pierde o proprietate dacă nu te interesezi de

Cum poți pierde o proprietate dacă nu te interesezi de ea mai mult de 3 ani. Ce să faci dacă nu ai acte pe teren.

Românii din țară sau străinătate care dețin case sau terenuri cu situație juridică neclară le pot pierde dacă nu se interesează de ele mai mult de trei ani.

Legea care permite notarea posesiei în cartea funciară și împroprietărirea după trei ani, menită să ajute la clarificarea situației juridice a proprietăților, face posibil acest lucru.

Situații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Doi cetățeni străini, depistați de polițiștii de frontieră ascunși în cabina unui autocamion, la Vama Calafat

Publicat

frontiera ascunsi

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetățeni iranieni, care au încercat să se sustragă controlului de frontieră și să intre ilegal în România.

Potrivit Poliției de Frontieră, miercuri, 29 noiembrie 2023, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean iranian, în vârstă de 41 de ani, la volanul unui autocamion ce transporta fistic din Iran pentru Belgia.

Cu ocazia efectuării controlului cabinei autocamionului, polițiștii de frontieră au depistat în patul pliat din locul de odihnă al șoferului două persoane de sex masculin, ambele în vârstă de 26 de ani.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor au fost descoperite pașapoartele acestora, care nu aveau aplicate vize, stabilindu-se că sunt cetățeni iranieni.

Având în vedere aspectele constatate, cetățenii depistați împreună cu șoferul au fost preluați de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor. Totodată, față de aceștia a fost instituită măsura de nepermitere a intrării pe teritoriul statului român pentru o perioadă de 5 ani.

Citește mai departe