Connect with us

EVENIMENT

Percheziții în București și Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală. Operațiuni fictive cu un prejudiciu de 9 milioane lei

Publicat

mascatii proxenet.jpg

Polițiștii fac percheziții domiciliare în București și Ilfov într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 9 milioane de lei. Operațiunea se desfășoară vineri, 12 mai 2023.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează șase percheziții domiciliare, în municipiul București și în județul Ilfov, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea de infracțiuni de evaziune fiscală.

Acțiunea vizează mai multe firme care ar fi făcut operațiuni fictive.

„Cercetările privesc societăți care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor și transporturilor rutiere, în legătură cu înregistrarea în evidența contabilă de cheltuieli care ar avea la bază operațiuni fictive, în baza unor facturi emise în numele unor societăți ce nu ar fi efectuat livrările de bunuri ori prestările de servicii, cu impact negativ atât asupra mediului de afaceri, cât și asupra bugetului de stat”, au anunțat reprezentanții Poliției Române.

În cauză, este efectuată urmărirea penală față de 15 persoane bănuite. S-a stabilit un prejudiciu în valoare de 9 milioane de lei, au mai anunțat polițiștii.

De asemenea, vor fi efectuate șapte verificări la sediile sociale și punctele de lucru ale societăților implicate și vor fi duse la audieri 15 persoane cercetate în dosar.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Semne proaste pentru leu

Publicat

salarii bani lei teancuri e1670154177177.jpg

Creșterea ofertei comerciale de valută, companiile pregătindu-se pentru data de 25 septembrie, când vor achita taxele și impozitele la bugetul de stat, a permis leului să se aprecieze față de majoritatea principalelor valute, excepție făcând dolarul american.

Cursul euro a atins miercuri un maxim de 4,9711 lei, dar a scăzut vineri la 4,9675 lei, când tranzacțiile s-au realizat între 4,966 și 4,971 lei, iar piața s-a închis la 4,968 lei.

ANALIZĂ. Radu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trenul Cluj Napoca – București Nord OPRIT în câmp lângă Brașov mai multe ore. Explicațiile CFR. Întârziere de 200 de minute

Publicat

sintereagtren 3 e1613463977732.jpeg

Trenul Intercity de pe ruta Cluj-Napoca – București Nord s-a oprit în câmp, în apropiere de Timișul de Sus, în județul Brașov de la ora 15.30.

Potrivit reperzentanților CFR SA, totul s-a întâmplat din cauza unuyi alt tren, care are pantograful defect.

Trenul Cluj Napoca – București Nord OPRIT în câmp lângă Brașov mai multe ore. Explicațiile CFR

Potrivit reprezentanților CFR SA, trenul IC 12532 Cluj Napoca–București Nord este oprit temporar în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Update. FOC la un tablou electric, extins la o țeavă de GAZ pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca

Publicat

incendiu tablou electric.png

Un tablou electric de pe un stâlp a luat foc în urmă cu puțin timp, pe Bulevardul Muncii. Flăcările sunt destul de mari și s-au extins și la o țeavă de alimentare cu gaz.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor cu o autospecială.

UPDATE 20.00

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Așa arată „grija” pentru oamenii în scaun cu rotile și mame cu copii în cărucior în orașul de „5 stele” Cluj-Napoca

Publicat

carucior.jpg

Persoane cu handicap sau părinți cu copii în cărucioare nu au nicio șansă să circule pe trotuare, în siguranță, în multe zone ale Clujului.

Majoritatea nici măcar nu se mai revoltă. Așa că merg pe stradă, cu atenție, ca să nu fie loviți de mașini.

Așa arată „grija” pentru oamenii în scaun cu rotile și mame cu copii în cărucior în orașul de „5 stele” Cluj-Napoca

„Instantaneul e de azi (duminică, n. red.), dar așa e în fiecare zi….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe