Connect with us

EVENIMENT

Percheziții în București și Ilfov, într-un dosar de proxenetism. Doi suspecţi vor fi duşi la audieri

Publicat

mascati politisti perchezitii
Arhivă foto

Doi bărbaţi au fost depistaţi şi urmează să fie duşi la audieri în urma a cinci percheziţii efectuate, marţi, 12 septembrie 2023, de poliţiştii Capitalei – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

„În perioada 31 martie 2021 – 31 august 2023, doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv 56 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei a două femei, această activitate desfăşurându-se la diferite adrese din Capitală, dar şi din localităţi învecinate”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, marţi, AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, bănuiţii le-ar fi asigurat protecţie femeilor, ar fi supravegheat şi coordonat activitatea de prostituţie, oferindu-le sfaturi şi indicaţii privind alegerea clienţilor şi relaţionarea cu aceştia, în scopul obţinerii unor sume de bani cât mai mari.

Bănuiţii ar fi beneficiat, în perioada de referinţă, de aproximativ 53.000 de euro, bani rezultaţi din această activitate.

„În urma efectuării percheziţiilor, bărbaţii au fost depistaţi, urmând a fi conduşi la audieri, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de proxenetism. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Protest al GREFIERILOR la Cluj. Brad de Crăciun cu REVENDICĂRI

Publicat

protest 1 e1702024899555.jpg

Mai multe zeci de grefieri au protestat, vineri, în fața Curții de Apel din Cluj, nemulțumiți din cauza neplăţii integrale a salariilor şi a lipsei resurselor materiale necesare funcţionării, în condiţii normale, a activităţii instanţelor judecătoreşti.

În holul Curții de Apel Cluj a fost împodobit un brad cu revendicările protestatarilor. „Muncim pe datorie, rușine să vă fie”, „Niciun leu în plus timp de 6 ani” sau „Nu vrem majorări…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Care este culoarea anului 2024, anunțată de Institutul Pantone. Cum a fost aleasă și ce simbolizează

Publicat

care este culoarea anului 2024, anunțată de institutul pantone. cum

A fost aleasă culoarea anului 2024, a anunțat de Pantone Color Institute. Aceasta va influența lumea designului, în anul următor.

Culoarea anului 2024 este „Peach Fuzz”, informează site-ul postului public de televiziune din Canada (cbc.ca).

Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Instagram a institutului, nuanţa Peach Fuzz este descrisă ca semănând cu:

  • „o piersică delicată, catifelată, al cărei spirit atotcuprinzător îmbogăţeşte mintea, corpul şi inima”.Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Grefierii din Alba protestează. Sunt nemulțumiți că nu primesc salariile integral de câteva luni

Publicat

video: grefierii din alba protestează. sunt nemulțumiți că nu primesc

Grefierii din cadrul Curții de Apel Alba Iulia protestează, vineri, nemulțumiți de faptul că nu și-au primit integral salariile de mai multe luni.

Potrivit acestora, protestul se va desfășura până la ora 12.30.

Motivele protestului:

  • neplata integrală a salariilor timp de 7 luni
  • nerespectarea hotărârilor judecătorești
  • rezultatul întâlnirii din 7 decembrie de la Ministerul de Finanțe; nu se vor aloca bani pentru plata integrală a salariilor și nici pentru achitarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 59.000 de cazuri de infecţii respiratorii în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie

Publicat

Arhivă foto

În perioada 27 noiembrie – 3 decembrie, Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că au fost înregistrate un total de 59.410 de cazuri de infecții respiratorii, incluzând gripa clinică, IACRS și pneumonii.

„În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie au fost raportate: 59.410 cazuri de infecţii respiratorii (gripă clinică, IACRS şi pneumonii), înregistrându-se cu 14.8% mai puţine cazuri comparativ cu aceeaşi săptămână a sezonului precedent (69.699) şi cu 27.7% mai puţine cazuri comparativ cu săptămâna anterioară (83.347)”, a precizat INSP.

În acelaşi interval, au fost raportate 306 cazuri de gripă clinică la nivel naţional, comparativ 822 cazuri în aceeaşi săptămână a sezonului precedent.

De la începutul sezonului au fost raportate 31 cazuri de gripă confirmate de laborator, din care: 6 cazuri cu virus gripal AH1, 5 cazuri cu virus gripal AH3, 6 cazuri cu virus gripal B, 14 cazuri cu virus gripal A nesubtipat, 1 co-infecţie de virus gripal cu SARS-CoV-2.

Până la data de 3 decembrie au fost înregistrate în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări (RENV) un număr de 971.951 persoane vaccinate antigripal, dintre care 950.407 din grupele populaţionale care beneficiază de decontare în regim compensat. Agerpres

Citește mai departe