Connect with us

EVENIMENT

Percheziţii în Călărași, într-un dosar de cămătărie şi şantaj. 14 persoane conduse la audieri

Publicat

percheziții poliție general

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi au efectuat, duminică, patru percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de cămătărie şi şantaj.

Potrivit unui comunicat al IPJ Călăraşi transmis AGERPRES, suspecţii ar fi împrumutat bani cu camătă din anul 2018 până în prezent mai multor persoane, iar pentru recuperarea sumelor ar fi apelat la ameninţări şi acte de violenţă.

UPDATE: Cinci indivizi bănuiţi de cămătărie au fost reţinuţi de lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi şi mai mai multe bunuri au fost ridicate în vederea confiscării, după patru percheziţii domiciliare efectuate în judeţ, se arată într-un comunicat remis luni de instituţie.

Suspecţii ar fi împrumutat bani cu camătă mai multor persoane din anul 2018 până în prezent iar pentru recuperarea sumelor ar fi apelat la ameninţări şi acte de violenţă.

„În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării patru ceasuri, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, 1,200 kg bijuterii din aur, 50.000 de lei, 15.400 de euro, 21.000 de dolari, 280 de lire sterline, documente privind efectuarea de tranzacţii financiare şi însemnări privind împrumutul de sume de bani. Totodată, au fost instituite măsuri asiguratorii asupra a patru imobile şi patru autoturisme”, se arată în comunicatul IPJ.

Poliţiştii au pus în executare 14 mandate de aducere, iar persoanele depistate au fost conduse la audieri.

Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Călăraşi şi al lucrătorilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Accident la Oarda, Alba Iulia, cu trei mașini avariate. A fost provocat de un tânăr care conducea băut. Ce alcoolemie avea

Publicat

politie e1556619188358.jpg

Un tânăr din Alba Iulia a provocat un accident rutier la Oarda, în timp ce conducea băut. Acesta a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, pe care l-a proiectat în alt autovehicul.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a intrat în atenția polițiștilor rutieri din Alba Iulia în noaptea de 1/2 mai, în jurul orei 1.40. Acesta s-a petrecut pe strada Garoafelor din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia. S-a soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări, a rezultat că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Probleme la Alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și Terheș. Listele de susținere depuse pentru consiliul județean, INVALIDATE

Publicat

probleme la alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și terheș.

Probleme pentru cele două partide extremiste, PNCR și SOS la Alba. Candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, dar și listele pentru consilieri județeni au fost respinse. 

Au fost respinse de Biroul Electoral Județean, din cauza neregulilor găsite în listele de semnături pentru susținerea candidaților. Decizia a fost luată pe 1 mai 2024 și poate fi contestată la Tribunalul Alba, în termen de 48 de ore.

Atât în listele depuse de partidele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. FOTO. Cum au petrecut clujenii la grătare de 1 Mai

Publicat

1 mai cluj5.jpg

Vremea a fost perfectă pentru o ieșire la iarbă verde, grătare, sport și relaxare de 1 Mai la Cluj-Napoca. Așa că mulți clujeni au ales să petreacă această zi la Sfântul Ion, un loc tradițional pentru mici și grătare, dar și sport.

De asemenea, mulți clujeni care locuiesc în cartierul Gheorgheni, și-au petrecut ziua la Baza Spotrivă din cartier.

 

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Accident în Alba Iulia: Momentul impactului dintre două mașini, surprins de o cameră de bord

Publicat

video accident în alba iulia: momentul impactului dintre două mașini,

VIDEO Accident în Alba Iulia: Momentul impactului dintre două mașini, de miercuri seara, a fost surprins de o cameră de bord a unui alt participant la trafic. 

În imagini se poate observa că una dintre mașini încearcă să facă stânga și taie calea celui de-al doilea autoturism.

Ocupanții celor două autovehicule rămân în mașini în urma șocului, însă nici un alt participant la trafic nu s-a oprit pentru a vedea dacă poate ajuta.

Mai multe autoturisme trec pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe