Connect with us

EVENIMENT

Percheziții în Piatra Neamț, la locuințele unor traficanți de droguri. Polițiștii au găsit peste 1,5 kg. de cannabis și pistoale tip airsoft

Publicat

perchezitii

Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat nouă percheziţii la locuinţele unor traficanţi de droguri din Piatra Neamţ, unde au găsit 1,6 kilograme de canabis, un seif şi două pistoale tip airsoft.

În acest caz, au fost reţinuţi opt inculpaţi, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc, deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu, conducere a unui autovehicul sub influenţa drogurilor şi punerea la dispoziţie a unui imobil pentru consum ilicit de droguri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada martie – octombrie 2020, inculpaţii au desfăşurat activităţi de trafic de droguri de risc pe raza municipiului Piatra Neamţ, fie către diferiţi consumatori, fie în cadrul unor petreceri private organizate de către aceştia.

Luni, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamţ împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ au efectuat 9 percheziţii domiciliare şi 9 percheziţii auto, pe raza municipiul Piatra Neamţ, în urma cărora au fost ridicate 1,6 kilograme de canabis, 10 dispozitive de mărunţit droguri, sumele de 2.200 de lei şi 800 de euro, 2 cântare electronice, 19 telefoane mobile, un seif şi 2 pistoale tip airsoft.

De asemenea, în maşina unui traficant au fost descoperite fragmente vegetale de culoare verde – oliv, cu aspect de canabis, resturi de ţigarete confecţionate artizanal şi două dispozitive de mărunţire.

Marţi, Tribunalul Neamţ a dispus arestarea preventivă a doi inculpaţi, arestul la domiciliu pentru 5 inculpaţi şi măsura controlului judiciar faţă de un alt inculpat. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Clujeancă la 100 de ani. Secretul longevității Iolandei Florea: Am gândit întotdeauna pozitiv

Publicat

ioli 1 e1713081152859.jpeg

Mulți ar spune că e o vârstă la care doar visează, însă clujeanca Iolanda Florea, fostă profesoară de matematică, a și împlinit-o cu câteva zile în urmă. Cu foarte multe amintiri, cu povești demne de romane, Cluj24 a reușit să afle câteva lucruri chiar de la ea, în momentul în care a fost sărbătorită de familie.

”Mă simt foarte bine la 100 de ani, dar, în același timp, speriată de ce va urma. Am fost invitată de o clasă căreia i-am predat, la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Greul din kickbox-ul românesc, Cristian Ristea, la Alba Iulia: Cum se pot educa copiii prin sporturile de contact

Publicat

video: greul din kickbox ul românesc, cristian ristea, la alba iulia:

Cristian Ristea este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickbox din România, dar și la nivel internațional. Luptător în galele din România, care recent a intrat în cel mai puternic circuit de kickbox, Glory. 

Ristea a fost prezent sâmbătă, 13 aprilie, la Alba Iulia, la un semniar al Clubului Revolution Academy Alba Iulia. După antrenamentul pe care l-a susținut reporterii alba24.ro au vorbit cu luptătorul român. 

Nu despre lupte, meciuri câștigate sau pierdute ci…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

INCENDIU la Blaj. Focul a izbucnit la un autoturism. Pompierii intervin cu o autospecială

Publicat

incendiu la blaj. focul a izbucnit la un autoturism. pompierii

Un incendiu a izbucnit duminică, în jurul orei 18:50, la un autoturism aflat în municipiul Blaj.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj intervine pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism în municipiul Blaj.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în Alba în săptămâna 15 – 21 aprilie 2024: Frig, ploi și la munte ninsori. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în alba în săptămâna 15 – 21 aprilie 2024:

Vremea în Alba în săptămâna 15 – 21 aprilie 2024: Frig, ploi și la munte ninsori. Prognoza meteo pe localități. Se strică vremea, temperaturile scad cu peste 10 grade Celsius, iar la munte revin ninsorile.

Chiar dacă luni și marți ne mai bucurăm de vremea superbă, de miercuri lucrurile se schimbă brusc. Temperaturile scad de la o zi la alta până la valori maxime de 15 grade Celsius și minime de 4 – 5 grade Celsius. Sunt anunțate și foarte multe precipitații, care vor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe