Connect with us

ACTUALITATE

Percheziții la locuințele unor persoane din Botoșani, bănuite de braconaj

Publicat

mascati perchezitii 1.jpg

În perioada 25-26 februarie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj, din Broscăuți și Trușești.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care interesează cauza, printre care, trofee de vânătoare, sisteme de ochire pentru armele de vânătoare și lațuri din sârmă oțelită.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și cei din cadrul Serviciului Criminalistic.

Vezi mai mult pe Botosani24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Peste 100 de voluntari, elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic Teiuș, participanți la programul ”Let’s Do It, România!”

Publicat

liceeni teius e1664782292186 1000x600.jpeg

102 voluntari, elevi și cadre didactice, din cadrul Liceului Teoretic Teiuș, Alba, au participat la programul Let’s Do It, România!, campanie desfășurată la nivel național.

„Ziua de Curățenie Națională” reprezintă cea mai mare mobilizare națională pentru natură, din România.

Activitatea și-a propus strângerea deșeurilor din natură şi petrecerea unei zile alături de oameni dornici să facă fapte bune.

Elevii și profesorii Liceului Teoretic Teiuș, Alba, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Teiuș, s-au mobilizat în organizarea și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cota apei din Tăul Mare de la Roșia Montană a scăzut cu 80 de centimetri în cursul nopții. Pompierii continuă intervenția dificilă

Publicat

golire lacul taul mare scaled e1664781799545 1000x600.jpg

Refularea apei din lacul de acumulare piscicola a continuat pe parcursul nopții cu 3 motopompe de mare capacitate, 1 motopompă fiind pregatită să intervină în rezerva operativă, iar 2 motopompe vor interveni la nevoie pentru evacuarea apei din zona îngustă a albiei pe raza localității Roșia Montană.

Cota apei în lacul Tăul Mare a scăzut cu 80 cm conform măsurătorilor efectuate în aceasta dimineață de reprezentanții SGA, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Toate informațiile despre ce s-a întâmplat la Roția Montană, aici: VIDEO: Filmul COMPLET al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

LIVE VIDEO: Deschiderea anului 2022-2023 La Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

deschidere an universitar e1664781084794 1000x600.jpg

Deschiderea anului universitar 2022-2023 la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia are loc luni, 3 octombrie. Festivitatea are loc de la ora 10:00, la Casa de Cultură a Studenților din municipiu. 

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a fost înfiinţată în anul 1991, prin Hotărârea Guvernului României nr.474/1991, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Anul 1991, Nr.160. Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia este o instituţie de învăţământ superior şi cercetare cu caracter public, de stat, cu personalitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

6000 de mp de pășune de la Trușești se vor transforma în spațiu de relaxare cu teren de joacă și teren de fotbal

Publicat

joaca.jpeg

Administrația publică locală de la Trușești se pregătește de amenajarea unui spațiu de relaxare pentru locuitorii comunei. Valoarea investiției este de 819745.32 lei și se speră că se va găsi în cel mai scurt timp un constructor care să facă lucrarea.

Anunțul a fost făcut pe SEAP, platforma electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice, iar întregul obiectiv de investiții denumit „AMENAJARE SPAȚIU DE RELAXARE SAT TRUSESTI, COMUNA TRUSESTI, JUDETUL BOTOSANI” este amplasat în intravilanul satului Trușești, pe o suprafața de 6000 mp, care acum este pășune.

Spațiul de relaxare, care va fi amplasat în intravilanul localității, pe un teren din domeniul public, presupune și ridicarea unui loc de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe