Connect with us

ACTUALITATE

Percheziții la un bărbat din Câmpia Turzii. Spunea că are ARME și amenința că le folosește PUBLIC

Publicat

politia ipj 1 e1639654726616.jpg

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară  în municipiul Câmpia Turzii, pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat de 32 de ani, din Câmpia Turzii.

”Din cercetări a reieșit faptul că la data de 19 februarie a.c., cel în cauză ar fi realizat un material video pe o platformă de socializare în mediul online, afirmând faptul că deține arme și muniții pe care le va folosi în public, totodată, adresând cuvinte și expresii jignitoare la adresa instituțiilor publice.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate nu au fost identificate bunuri care să fie interzise la deținere.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au spus polițiștii.

Surse judiciare au declarat pentru Cluj24 că individul a făcut un live pe Facebook în care amenința că intră în comunitatea de romi din oraș și va face prăpăd atât printre cetățeni cât și printre polițiștii care ar interveni.

De asemenea, bărbatul a afirmat că are pistoale și o sabie pe care le va folosi.

”A spus că nu îl va putea opri nimeni”, au precizat sursele citate.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

 

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Atenționare Cod Galben de vânt puternic în Alba și alte județe din țară. Rafalele pot depăși 80 -100 km/h. Zonele vizate

Publicat

vant pixabay meteo.jpg

Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de intensificări ale vântului, valabilă în județul Alba și alte județe din țară până duminică la ora 20:00. În Alba, până la ora 13:15 este vizată zona joasă a județului. 

Potrivit ANM, se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55…65 km/h și izolat de peste 70 km/h.

În Carpații Meridionali și de Curbură, în sudul Banatului, în Oltenia și în sud-vestul Munteniei vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55 … 75 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 80 ……

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

CLUJUL DE ALTĂDATĂ. Diabolică perseverare. Stăruinţa de a face rău ţărei

Publicat

guvernul romaniei e1664657690343.jpg

Cluj24 prezintă fragmente din Clujul de altădată, surprinse de ziariștii din perioada interbelică și nu numai și culese din gazetele vremii de Felix Ostrovschi de la Biblioteca Centrală Universitară (BCU) Cluj-Napoca.

„Că toată lumea e nemulţumită de felul nedrept cum se poartă guvernul chiar şi cu slujbaşii Statului, n-ar însemna nimic pentru un regim atât de odios, care şi-a făcut o specialitate de a-şi ocroti numai partizanii, ca unelte docile, cu riscul de a îndepărta din serviciile publice toate elementele conştiincioase şi de valoare – dar ceea ce este mai grav decât persecuţia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: Cum arată fisura care s-a format în barajul lacului Tăul Mare din Roșia Montană. Autoritățile caută soluții

Publicat

fisura bresa baraj taul mare 1 1000x600.jpeg

Fisura semnalată sâmbătă la barajul lacului piscicol Tăul Mare din Roșia Montană are forma unui con și un diametru de circa 1 m la nivelul coronamentului. 

Potrivit directorului SGA Alba, Vlad Sorin, breșa s-a format prin surparea galeriei de fund, care este din zidărie de piatră, barajul datând de mai bine de 100 de ani.

„Mica breșă care s-a format este în partea din aval a barajului, la circa 10 metri de luciul de apă. Înspre luciul de apă nu apărut nicio fisură. Monitorizăm breșa, aceasta nu a suportat nicio modificare.

Monitorizăm de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Rezultate ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2022: LISTELE cu candidații admiși și notele pe facultăți

Publicat

academia de politie.jpg

Au fost afișate listele cu rezultate finale pentru candidații de la Facultatea de Poliție și Facultatea de Pompieri, după examinarea medicală, probele sportivă și scrisă, relatează alba24.ro

Media finală de admitere este calculată în pondere de 50% nota la proba sportivă și 50% nota la proba scrisă, iar examinarea medicală este obligatorie.

Rezultate Admitere la Academia de Poliție 2022 – examinarea medicală

LISTA finală Admitere Facultatea de Poliție 2022 – candidați admiși

LISTA finală Admitere Facultatea de Pompieri 2022 – candidați admiși

Sunt declarați admiși candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere.

Locurile rămase neocupate precum și locurile rămase libere în urma…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe