Connect with us

EVENIMENT

Pericol într-o localitate din județul Vaslui. Explozie urmată de incendiu, o persoană rănită

Publicat

Explozie urmată de incendiu, joi seara, în comuna Vetrișoaia din județul Vaslui.

ISU Vaslui anunță că pompierii din Huși intervin cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj din localitatea Vetrișoaia, comuna Vetrișoaia.

Primele informații arată că incendiul a izbucnit în urma unei explozii.

„Există o victimă în stare de conștiență și, de asemenea, există pericolul de propagare a focului către o locuință. Acțiunea este în dinamică” – ISU Vaslui.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Copilul de 11 ani aflat pe TROTINETĂ, lovit de o mașină pe trecere de pietoni în Cluj-Napoca, a fost dus la SPITAL

Publicat

trotineta.jpg

Un accident rutier s-a produs, luni dimineață în jurul orei 08.00, la intersecția P-ței Ștefan cel Mare cu str. Posada. Un copil de 11 ani, aflat pe trotinetă, a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Ulterior, acesta a fost dus la spital.

„Din cercetările preliminare s-a constatat că un minor de 11 ani, aflat pe o trotinetă, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, moment în care a fost accidentat de un autoturism condus de un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lovitură pentru Gheorghe Funar. BEC a respins protocolul Alianței Electorale ”Grădina Maicii Domnului” (”Sfânta Geție”)

Publicat

funar bun e1711356268849.jpg

Biroul Electoral Central (BEC) încurcă planurile politice ale fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, președintele Partidului România Noastră, pentru alegerile comasate din 9 iunie. Acesta a depus protocolul de constituire a Alianței Electorale ”Grădina Maicii Domnului”, care are denumirea prescurtată de ”Sfânta Geție”, ”numele sub care a fost cunoscută în Antichitate Țara Primordială”, dar documentul a fost respins de BEC.

Potrivit lui Gheorghe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mohammad Murad este candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Constanța

Publicat

murad candidat aur consiliul judetean constanta.jpeg

Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat astăzi candidații pentru alegerile locale din Constnța. Dacă la primăria municipiului Constanța AUR l-a anunțat deja pe Ovidiu Cupșa, pentru președinția Consiliului Județean, Alianța pentru Unirea Românilor îl susține pe omul de afaceri Mohammad Murad.

„Toată România a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pellea, cu nea Mărin miliardar. Din păcate, în ultimii 30 de ani am trăit în beznă,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Ultimele zile în care poți descoperi „Dinos and Sea Monsters”, expoziția din parcul Iulius Mall Cluj

Publicat

01 1 e1711368976104.jpg

Expoziția din parcul Iulius Mall Cluj, care reunește 35 de exponate animatronice, mai poate fi vizitată până duminică, 31 martie 2024, astfel că încă ai ocazia să te bucuri de o parte dintre misterele erei mezozoice. „Călătoria” fascinantă printre Sea Monsters, cum ar fi Mosasaur, Megalodon, Mososaurus, te va transpune în vremuri de mult uitate și vei avea parte de o experiență pe cât de amuzantă, pe atât de interactivă.

Pasionații de dinozauri,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe