Connect with us

EVENIMENT

Peste 120 de amenzi date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Sute de mașini verificate în trafic

Publicat

peste 120 de amenzi date de polițiști și jandarmi în

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au dat peste 120 de amenzi, majoritatea pentru nerespectarea regulilor rutiere. Aceștia au continuat acțiunile, în sistem integrat.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Reguli pentru elevi, în anul școlar 2024-2025: fără telefoane mobile la ore sau comportamente de intimidare. Ce mai este interzis

Publicat

reguli pentru elevi, în anul școlar 2024 2025: fără telefoane mobile

Reguli pentru elevi, în anul școlar 2024-2025: Noul statut al elevului prevede obligații pentru elevi, dar și sancțiuni în cazul în care acestea nu le respectă. Printre obiectele interzise la ore se află telefoanele mobile. Acestea nu vor putea fi utilizate, cu excepția cazurilor în care sunt necesare pentru activitatea din școală.

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Călători anunță întârzieri semnificative pentru trenurile care circulă pe Magistralele 100 şi 101

Publicat

Trenurile aflate în circulaţie pe Magistralele 100 şi 101 vor acumula întârzieri semnificative, anunță CFR Călători. Potrivit sursei citate, întârzierile sunt cauzate de lucrările la infrastructura feroviară, ce se desfăşoară din luna august a anului trecut, precum şi a unor indisponibilităţi la nivelul infrastructurii feroviare.

Astfel, toate trenurile care circulă pe ruta Craiova – Roşiori – Bucureşti Nord şi retur (M 100) au întârzieri cuprinse între 20 şi 120 minute, iar cele de pe ruta Craiova – Piteşti – Bucureşti Nord şi retur (M 101) acumulează întârzieri ce variază între 30 şi 60 minute.

Totodată, din cauza condiţiilor de circulaţie de pe sectorul de cale ferată Arad – Radna – Simeria (M 200), unde, periodic, apar indisponibilităţi la nivelul infrastructurii feroviare (lipsă tensiune, copaci aflaţi în gabaritul liniei, limitări de viteză etc), trenurile dinspre Oradea şi Arad ajung deja cu întârziere în staţia Craiova.

CFR Călători recomandă pasagerilor să aibă în vedere aceste întârzieri la planificarea călătoriei, mai ales dacă din staţia Bucureşti Nord accesează alte trenuri la legătură pentru continuarea călătoriei spre destinaţiile dorite.

sursa Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

„U” și CFR Cluj, „pedepsite” de FRF pentru incidentele de la derby-ul Clujului

Publicat

bilete cfr e1724320749177.jpg

Comisia de disciplină a FRF a „pedepsit” cele două echipe ale Clujului pentru incidentele de la derby-ul orașului disputat în data de 4 august 2024.

„U” și CFR Cluj au fost amendate, cu 5.000 respectiv 10.000 de lei.

bataiebataie

„U” și CFR Cluj, „pedepsite” de FRF pentru incidentele de la derby-ul Clujului

„FC CFR 1907 Cluj vs. AS FC Universitatea Cluj – Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe DN1 Turda-Cluj la Tureni. Se fac lucrări la rețeaua electrică pentru drumul expres de legătură cu A3

Publicat

restricții de circulație pe dn1 turda cluj la tureni. se fac

DRDP Cluj a anunțat restricții de circulație pe DN1 Turda-Cluj la Tureni. Acestea sunt necesare pentru lucrări de relocare rețea electrică în cadrul proiectului de construire a drumului expres între autostrada A3 și DN1.

Citește mai departe