Connect with us

EVENIMENT

Peste 14.000 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România

Publicat

Peste 14.000 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România, cele mai multe fiind pentru punctul de trecere al frontierei din aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, de la lansarea aplicaţiei https://plf.gov.ro şi până la 18,00, au fost create 35.549 de conturi în platformă şi 14.212 persoane au generat formulare digitale de intrare în România (PLF). Diferenţa dintre numărul persoanelor care şi-au creat cont în platformă şi al celor care au generat formular este reprezentat de cei care au dorit să vadă cum arată aplicaţia, ce informaţii sunt solicitate sau care sunt paşii necesari pentru completare”, se precizează într-un comunicat al GCS transmis AGERPRES.

Sursa citată menţionează că cele mai multe persoane au completat formulare pentru puncte de trecere a frontierei din aeroportul Internaţional „Henri Coandă” – 5.221, aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj – 1.193, punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – 955, punctul de Trecere a Frontierei Borş – 742, punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – 708.

GCS reaminteşte că, duminică dimineaţă, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a operaţionalizat platforma https://plf.gov.ro, astfel încât persoanele care vor intra în ţară în cursul zilei de luni să aibă timpul necesar să completeze formularul digital.

Începând cu 20 decembrie 2021, toate persoanele care sosesc în ţară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România (PLF), document adoptat la nivelul a 18 state din Uniunea Europeană şi reglementat de Guvernul României. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

Publicat

mircea miclea evemiment cluj1.jpg

Vineri, 26 aprilie, are loc la Cluj-Napoca evenimentul „Viitorul universităților tehnice”, inițiat și moderat de Mircea Miclea.

Scopul evenimentului este de a propune  scenarii de construcție a unui viitor mai bun pentru universitățile tehnice.

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

„Dacă suntem trei, suntem un colegiu, spuneau profesorii din universități medievale, ca să arate că…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene 

Publicat

comunicat mircea hava: o victorie pentru agricultori – reguli mai

Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a votului de ieri, din plenul Parlamentului European.  

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. Două autovehicule s-au lovit, în zona Dedeman

Publicat

accident rutier la alba iulia. două autovehicule s au lovit, în

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 09:50, în zona Dedeman din Alba Iulia. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. 

Pompierii intervin cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiectul USR care SCURTEAZĂ durata proceselor în instanță a devenit LEGE

Publicat

ciocan scaled e1675411251414.jpg

Proiectul USR care scurtează durata proceselor în instanță a devenit lege. El a fost adoptat joi în Camera Deputaților.

„Legea USR care prevede repartizarea digitalizată a experților judiciari și ar putea să scurteze durata unui proces chiar și cu un an-doi a fost adoptată, astăzi, în Camera Deputaților. În acest moment, sunt procese care durează doi, trei, patru ani doar pentru că expertiza necesară în dosar este întârziată și cu un an de zile. Se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe