Connect with us

EVENIMENT

Peste 150 de polițiști din Alba vor fi la datorie în minivacanța de Crăciun. 12 radare vor monitoriza traficul rutier în județ

Publicat

amenzi de peste 15.000 de lei și permise reținute în

În medie, peste 150 de polițiști din Alba vor fi zilnic la datorie în aceste zile de sărbătoare, astfel încât cetățenii să petreacă Nașterea Domnului în liniște și siguranță. 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba vor fi la datorie, în perioada Crăciunului, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, prevenirea faptelor antisociale și menținerea fluenței și siguranței traficului rutier.

Pentru ca zilele de sărbătoare care urmează să se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Studiu: Jumătate dintre români ar dori să achiziționeze o pompă de căldură, dacă ar avea finanțare

Publicat

despre energie pompe.png

Deși piața pompelor de căldură este în stadiu incipient în România, peste 50% dintre români ar lua în calcul să achiziționeze un astfel de echipament în anul următor dacă ar avea finanțarea necesară și dacă statul ar acorda subvenții.

Aceasta este una dintre concluziile unei cercetări sociologice realizate pentru platforma despre-energie.ro, un proiect susținut de companiile Delgaz Grid și E.ON.

Studiu: Jumătate dintre români ar dori să achiziționeze o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere liceu 2024: repartizarea computerizată va avea loc miercuri, 24 iulie. Perioada de depunere a dosarelor de înscriere

Publicat

admitere liceu 2024: repartizarea computerizată va avea loc miercuri, 24

Admitere liceu 2024: repartizarea computerizată va avea loc miercuri, 24 iulie. Repartizarea computerizată a absolvenților clasei a VIII-a care au susținut examenul de evaluare națională va avea loc miercuri, 24 iulie. Dosarele de înscriere se vor putea depune începând de joi, 25 iulie, până marți, 30 iulie, în funcție de programul de lucru anunțat de fiecare liceu în parte.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Spectacol, recitaluri, balet, paradă de biciclete și flashmob dance la evenimentul ”Roze pentru suflet” din Câmpeni

Publicat

foto: spectacol, recitaluri, balet, paradă de biciclete și flashmob dance

La Câmpeni s-a desfășurat duminică evenimentul ”Roze pentru suflet”. A fost prilej de bucurie și distracție pentru localnici și turiști de toate vârstele.

Acțiunea a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba: 11 permise reținute și 5 certificate de înmatriculare retrase, în ultima zi

Publicat

acțiune a polițiștilor și jandarmilor din alba: 11 permise reținute

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Citește mai departe