Connect with us

EVENIMENT

Peste 190 de percheziții efectuate de polițiștii de investigare a criminalităţii economice, în ultimele două săptămâni

Publicat

politia 1.jpg
Arhivă foto

Polițiștii de la Investigații economice au efectuat peste 190 de percheziții în ultimele două săptămâni și au aplicat măsuri asiguratori de peste 22 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat, pe parcursul a două săptămâni, 195 de percheziții.

În cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracțiuni economice, au fost instituite măsuri asigurătorii în valoare de peste 22 de milioane de lei și au fost indisponibilizate bunuri în valoare de aproape 9 milioane de lei.

În perioada 8-22 decembrie 2022, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 195 de percheziții domiciliare și au pus în aplicare 30 de mandate de aducere, în dosare penale ce vizează infracțiuni economice.

În cauzele penale instrumentate, faţă de 19 persoane au fost dispuse măsuri preventive (2 arestate preventiv, 2 arestate la domiciliu, 8 sub control judiciar, 1 sub control judiciar pe cauţiune şi 6 reținute).

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de 22.731.687 de lei.

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 1.761.524 de bucăți de țigarete, 250 kg. de tutun vrac și alte bunuri, în valoare de 8.905.766 de lei

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

STUDIU. O mașină rulată cu un ISTORIC curat – o misiune IMPOSIBILĂ?

Publicat

7253 sofer.jpg

Fiecare șofer care achiziționează o mașină rulată speră că aceasta nu va avea defecte ascunse sau un kilometraj dat înapoi. Cu toate acestea, vehiculele cu un istoric curat nu sunt tocmai ușor de găsit. Mai mult, atunci când cumpărați anumite mărci, vă asumați riscuri mai mari – mai ales dacă căutați un model accesibil din clasa premium.

Compania de date auto carVertical a realizat un studiu pentru a afla ce mărci de mașini din România au de obicei un istoric…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Impozitul pe cifra de afaceri pentru companiile mari ar putea aduce scumpiri și concedieri. Avertismentul experților

Publicat

impozitul pe cifra de afaceri pentru companiile mari ar putea

Impozitul pe cifra de afaceri, plătit de sute de companii cu cifre de afaceri de peste 50 de milioane de euro, va duce la noi scumpiri în lanț şi chiar concedieri, avertizează experții. 

Peste 700 de firme, cu mai bine de un milion de angajați în total, sunt vizate de impozitul minim pe cifra de afaceri.

Un studiu realizat de Tax Institute și ASE, citat de Antena 3, arată că statul ar putea colecta, în teorie, circa un miliard de euro.

„Din păcate, situația bugetară nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

3 aprilie: Ziua Jandarmeriei Române. Scurt istoric al acestei instituții

Publicat

foto video: ziua jandarmeriei române, sărbătorită la alba iulia. ceremonie militară

Ziua Jandarmeriei Române este sărbătorită în fiecare an pe 3 aprilie, marcând data la care, în 1850, domnitorul Grigore Alexandru Ghica a semnat „Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi”, actul de înființare a Jandarmeriei în Țara Românească.

În fiecare an sunt organizate ceremonii oficiale de Ziua Jandarmeriei, parade, exerciții demonstrative și activități de promovare a meseriei de jandarm în întreaga țară.

De asemenea, sunt acordate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ne facem de RÂS! Consumul de BERE la draft în România rămâne sub nivelul înregistrat în perioada de vârf din 2008

Publicat

bere scaled e1668778168784.jpg

Mai mare rușinea! Consumul de bere la draft în România rămâne sub nivelul înregistrat în perioada de vârf din 2008, în ciuda unei creșteri de 13% în 2024 față de anul precedent.

Specialiștii consideră că puterea scăzută de cumpărare a populației reprezintă unul dintre principalii factori care au dus la această situație.

Conform datelor furnizate de Asociația Berarii României, piața berii s-a stabilizat în 2024 ușor peste pragul de 15 milioane de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe