Connect with us

EVENIMENT

Peste 2.000 de cazuri de viroze, gripă şi pneumonii în Cluj. Un bolnav a murit

Publicat

covid spital e1624538646995.jpg

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Cluj, în judeţ Cluj au fost înregistrate, în ultima săptămână, peste 2.000 de cazuri de boli de sezon, viroze, gripă şi pneumonii.

Cele mai multe cazuri sunt de cazuri de viroze respiratorii, 1.645, dintre care 132 au avut nevoie de internare în spital.

Cele mai multe cazuri de viroze au fost înregistrate la copii, iar dintre aceştia, pe primul loc, cu 404 cazuri, este grupa de vârstă 2-4 ani, urmată de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Balaj (CFR Cluj): Gigi Becali ar fi ultimul om care ar putea da SFATURI

Publicat

1729758396 cristi balaj 1 e1630995672863.jpg

La meciul Petrolul – CFR Cluj de sâmbătă seara, Dan Petrescu l-a schimbat pe Louis Munteanu în min.90, fapt pentru care jucătorul a fost foarte supărat, refuzând orice dialog cu antrenorul. După această întâmplare, Gigi Becali l-a criticat pe Dan Petrescu pentru că a făcut acest gest și i-a luat apărarea jucătorului.

„Eu îi dădeam dreptate jucătorului. Dacă era un jucător de peste 30 de ani, asta e situația… dar când ai un jucător care e de valoare,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferița care a provocat accidentul de la Alba Iulia a condus 43 de kilometri sub influența alcoolului, inclusiv pe autostradă

Publicat

Șoferița care a provocat accidentul de la alba iulia a

Șoferița care a provocat accidentul de la Alba Iulia, pe strada Toporașilor, condusese sub influența alcoolului circa 43 de kilometri, inclusiv pe autostradă, înainte de evenimentul rutier. Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a anunțat că în cazul ei au fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În urma accidentului din 22 octombrie, de la intersecția străzilor Toporașilor cu Fântânele din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mircea Hava: ”La nivelul Uniunii Europene e absolut necesară o piață energetică cu prețuri echitabile pentru fiecare consumator”

Publicat

comunicat de presă, europarlamentar mircea hava: ”zi decisivă pentru moldova”

Grupul PPE susține implementarea de urgență a unor măsuri care să elimine decalajele și să integreze mult mai eficient piețele energetice ale statelor membre. Doar astfel putem spune că avem o piață comună în ceea privește energia. O piață în care prețul este dictat, strict, de cerere și ofertă. Nicidecum, în mod nedrept, de poziția geografică a unui stat membru.

După cum știm, în ultima vreme, prețul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Un maestru japonez de Aikido, care are 8 Dan, ține un seminar la Cluj-Napoca

Publicat

seki shihan 1 e1729681237509.jpg

Maestrul Shoji Seki Shihan 8 Dan vine in România in acest sfarsit de saptamana pentru a tine un seminar de perfectionare de Aikido, arta martiala japoneza. Seminarul  are loc la Cluj-Napoca, in 25-27 octombrie.

Maestrul Shoji Seki locuieste la Tokyo, in Japonia, si este unul dintre profesorii care predau la centrul mondial al Aikido-ului, situat in capitala niponă.

El revine in Romania pentru prima data dupa pandemie. Anterior, a mai fost prezent in tara noastra, in…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe