Connect with us

EVENIMENT

Peste 200 de autovehicule istorice participă în București, la Retro Parada Toamnei 2024

Publicat

retro parada toamnei 2024 bucuresti oct 2024 sursa foto retromobil fb
sursa foto: Retromobil/ Facebook

Retro Parada Toamnei 2024, expoziţia care încheie calendarul evenimentelor organizate în acest an, va avea loc duminică, între orele 10,00 – 13,30, la rotonda din Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, AGERPRES, la eveniment vor putea fi văzute peste 200 de autovehicule istorice ale membrilor filialei Bucureşti a Retromobil Club România.

La paradă vor fi prezentate autoturisme atestate istoric după standardele FIVA fabricate între anii 19˜20 şi 19˜90.

Având o tradiţie de 27 ani, Retro Parada organizată de Retromobil Club România prin reunirea autoturismelor istorice aflate în colecţia membrilor săi reprezintă o ocazie efervescentă şi unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 4, Grawe Asigurări România şi Delta Plus Trading.

Expoziţia va putea fi vizitată gratuit.

Retro Parada Toamnei în acest an este prezentă în 30 de oraşe din România, în care va expune publicului pasionat peste 2.500 de autovehicule, constituind, prin amploarea sa, cea mai importantă iniţiativă privată bazată pe voluntariat la nivel naţional care promovează recuperarea şi păstrarea tezaurului pe roţi al ţării noastre.

Retro Parade ale Toamnei sunt organizate de filialele Retromobil, în weekend-ul 19-20 octombrie, în oraşele: Arad, Baia Mare, Drăgăşani, Focşani şi Ploieşti – pe 19 octombrie; şi Bistriţa, Câmpulung Moldovenesc şi Târgovişte – pe 20 octombrie.

sursa: Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Limitatorul „buclucaș” de pe strada Mamaia din Cluj-Napoca se întoarce. Cât va REZISTA de această dată

Publicat

limitator 1.jpg

Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă faptul că, începând din 17.10.2024, este pus în funcțiune echipamentul de limitare de înălțime dinspre Pod Napoca, la intrarea pe strada Mamaia.

Limitatorul de înălțime este format din două bariere automate care sunt controlate de la distanță în vederea deschiderii pentru serviciile de urgență sau alte servicii publice și are gabaritul pe înălțime de trecere liberă de 2,30 metri față de cota asfaltului.

limitatorlimitator

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Echipamente medicale de peste 430.000 de lei pentru dotarea Secției Interne de la Spitalul Județean din Alba Iulia

Publicat

echipamente medicale de peste 430.000 de lei pentru dotarea secției

Secția Interne de la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia urmează să fie dotată cu echipamente medicale în valoare de peste 430.000 de lei. Între acestea se numără o centrală de monitorizare, 13 monitoare funcții vitale și un EKG portabil. 

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a lansat pe 16 octombrie, în SEAP, o licitație pentru achiziția de echipamente medicale pentru dotarea secției Interne.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea până în 18 noiembrie. Când vin ninsorile. Zilele mai reci și temperaturi maxime. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea până în 18 noiembrie. când vin ninsorile. zilele mai

Vremea până în 18 noiembrie. Temperaturile vor fi mai scăzute față de cele normale, în următoarele două săptămâni, mai ales la munte. Din noiembrie, maximele se stabilizează la valori specifice sezonului. 

Totuși, în unele zone din țară maximele vor ajunge și la 18-19 grade Celsius, în intervalul 22-23 octombrie. Este vorba despre sud, vest și nord.

În centru și est, maximele vor fi de 13-16 grade.

De la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Incendiu la casă într-un sat din comuna Poieni. O femeie a suferit un atac de panică

Publicat

whatsapp image 2024 10 18 at 08.09.37 1 e1729228441230.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit vineri dimineață la un incendiu care a pornit de la o șură și a afectat parțial și o casă de locuit în localitatea Hodișu, comuna Poieni.

”Din primele date, sunt două camere afectate, însă nu au fost surprinse persoane în interior. De asemenea, proprietarul a reușit să evacueze animalele din șură.

O femeie de aproximativ 50 de ani a fost evaluată de către echipajul medical, suferind un atac de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe