Connect with us

EVENIMENT

Peste 200 kg de pește, confiscate de poliţiştii de frontieră de la braconierii piscicoli

Publicat

peste
arhiva foto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Golful Mamaia doi cetăţeni români care transportau la bordul a două ambarcaţiuni cantitatea totală de 218 kg peşte din specia calcan, fără a deţine documente legale, informează un comunicat de presă transmis luni de Garda de Coastă.

Conform sursei citate, poliţiştii Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror, au identificat, în zona digului de sud a staţiunii Mamaia, două ambarcaţiuni care se întorceau de pe mare, în urma verificărilor fiind descoperite aproximativ 218 kilograme de calcan, în stare proaspătă, pe care P.V. şi M.P, (43 şi 39 ani), din judeţul Constanţa, urmau să îl comercializeze fără autorizaţie.

„Poliţiştii de frontieră şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură (ANPA) au stabilit că activitatea de pescuit şi cantitatea de peşte nu au fost raportate, conform legislaţiei în vigoare, iar una dintre ambarcaţiuni nu deţinea licenţă pentru pescuitul comercial al calcanului, fiind începută urmărirea penală pentru pescuit fără licenţă şi neraportarea capturilor de calcan”, se arată în comunicatul de presă. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mai multe birouri ale IPJ Alba se vor muta temporar în clădirea Policlinicii aflată pe strada Mușețelului din Alba Iulia. PROIECT

Publicat

mai multe birouri ale ipj alba se vor muta temporar

Mai multe birouri ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba se vor muta temporar în locul unor cabinete medicale aflate în clădirea Policlinicii de pe strada Mușețelului din Alba Iulia. 

Reamintim faptul că sediul IPJ Alba urmează să fie modernizat și reabilitat, printr-o investiție de peste 32,8 milioane de lei.

Citește și Contractul pentru reabilitarea și modernizarea sediului IPJ Alba a fost semnat. Cum vor arăta clădirile și cât vor costa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, vicecampioană națională la polo feminin U17. Amalia Novăcean, cea mai bună marcatoare

Publicat

foto video: csm unirea alba iulia, vicecampioană națională la polo feminin

Performanță extraordinară a echipei feminine de polo U17  a CSM Unirea Alba Iulia. Sportivele au devenit vicecampioane naționale, după ce s-au clasat pe locul II la Campionatul Național U17 feminin.

După o competiție încântătoare și plină de momente memorabile, clasamentul final al Campionatului Național U17 Feminin este următorul:

  • Locul I – CS Crișul Oradea
  • Locul II – CSM Unirea Alba Iulia
  • Locul III – CSS Nr.1

Câștigătoarele premiilor speciale acordate în cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. ”Olimpiada prăjiturilor” la Cluj-Napoca. Ce bunătăți au pregătit viitorii cofetari în fața juriului

Publicat

praji 8 e1713084562507.jpeg

Bakery School România, singura școală în sistem dual din România dedicată industriei de brutărie, patiserie și ciocolaterie, a găzduit sâmbătă, la Cluj-Napoca, ”Olimpiada prăjiturilor”, la care s-au întrecut elevi, viitori brutari și cofetari.

Fiecare reprezentant de la cele 2 categorii: cofetari-patiseri și brutari, care a ocupat locul 1, va participa la Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Lyon 2024.

La concurs de ziua lui

Pe langa…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

24-26 mai: Competiția de baschet Cupa „Nicușor Marcu” 2024, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Publicat

24 26 mai: competiția de baschet cupa „nicușor marcu” 2024, la

Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia se pregătește să găzduiască cea de-a treia ediție a competiției de baschet Cupa „Nicușor Marcu”.

Evenimentul va avea loc între 24 – 26 mai 2024 și se va desfășura atât la Liceul cu Program Sportiv cât și într-o nouă locație, Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Competiția este dedicată fostului director al liceului, antrenorul Nicușor Marcu, care s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe