Connect with us

EVENIMENT

Peste 200 persoane care au comis infracţiuni, prinse în flagrant în ultimele 24 de ore

Publicat

politia ipj 1 e1639654726616.jpg
fotografie cu caracter ilustrativ

Poliţiştii şi jandarmii au prins în flagrant, duminică,  8 ianuarie 2023, 217 autori de infracţiuni, care au săvârşit 223 de fapte penale.

În ultimele 24 de ore, structurile MAI au intervenit la 4.049 de evenimente, 2.753 dintre acestea fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.296 circumscrise situaţiilor de urgenţă.

„La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 789 posibile infracţiuni, peste 28% dintre acestea fiind din oficiu.

În baza probatoriilor administrate de poliţişti în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de ieri, s-au dispus măsuri preventive pentru 25 persoane, iar în urma investigaţiilor desfăşurate au fost identificaţi 16 autori în 10 dosare penale cu autor necunoscut aflate în evidenţă”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis, luni, AGERPRES.

De asemenea, echipajele de poliţie au depistat 13 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Peste 200 persoane care au comis infracţiuni, prinse în flagrant în ultimele 24 de ore. 794 permise de conducere, reținute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au reţinut 794 permise de conducere şi au retras 260 certificate de înmatriculare.

„Poliţiştii şi jandarmii au constatat 9.010 contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 3,4 milioane de lei”, arată sursa citată.

Dintre misiunile pompierilor, cele mai multe (1.104) au fost pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 68 pentru stingerea de incendii şi nouă pentru descarcerare. Pe parcursul intervenţiilor pompierilor au fost salvate nouă persoane.

Peste 200 persoane care au comis infracţiuni, prinse în flagrant în ultimele 24 de ore. Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat şase misiuni aero-medicale

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat şase misiuni aero-medicale, fiind salvate cinci persoane aflate în situaţii de urgenţă.

„În ultimele 24 de ore, niciun cetăţean ucrainean nu a depus cerere de azil, în ţara noastră. De la începerea conflictului din Ucraina, 4.397 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România. Ei beneficiază de toate drepturile prevăzute de legislaţia naţională”, mai precizează MAI.

Din data de 18 martie 2022 şi până în prezent au fost emise 104.805 permise de şedere pentru beneficiarii protecţiei temporare, patru fiind acordate în ultimele 24 de ore.

La acest moment, gradul de ocupare a centrelor de cazare ale Inspectoratului General pentru Imigrări este de 41,5%. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Supraînălțarea digului de pe râul Mureș, la Cisteiu de Mureș. Sistem de monitorizare cu fibră optică

Publicat

supraînălțarea digului de pe râul mureș, la cisteiu de mureș.

Supraînălțarea digului de pe râul Mureș, la Cisteiu de Mureș. O porțiune de 3,2 kilometri de dig, aflată în zona satului Cisteiu de Mureș, urmează să fie reabilitată și supraînălțată. Proiectul prevede amplasarea unui sistem de monitorizare cu fibră optică, care va putea detecta și monitoriza mișcările și deformările digului. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tachtsidis (CFR Cluj) îl „faultează” pe Adi Mutu: Ne-a lăsat într-un moment foarte dificil. Pentru mine nu are CARACTER

Publicat

tachtsidis cfr cluj facebook cfr.jpg

La finalul meciului CSU Craiova – CFR Cluj 0-1, mijlocașul grec al clujenilor, Panagiotis Tachtsidis, a avut un discurs dur la adresa lui Adrian Mutu, fostul lui antrenor.

Tachtsidis nu crede că va mai continua la formația din Gruia din sezonul viitor și a avut un discurs dur la adresa fostului antrenor, Adrian Mutu. Tehnicianul îl criticase după ce a luat roșu în 0-4 cu Corvinul, în Cupa României, declarând: „Cu Tachsitidis nu m-am mai întâlnit și nu mai vreau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu și Costel Pătrășcan la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 Alba Iulia

Publicat

cristian tudor popescu, florin chilian, liviu stănescu și costel pătrășcan

Târgul de cArte Alba Transilvana este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba. Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Pe toată perioada desfășurării târgului, respectiv în perioada 10-12 mai 2024, organizatorii au pregătit pentru iubitorii de carte numeroase surprize din zona culturii scrise și nu numai.

Prima zi a târgului de carte va fi încheiată cu o conferință susținută de Ana Blandiana…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Gabriel Pleșa, la Alba24: Când vor fi gata lucrările de mobilitate, soluții și proiecte pentru traficul din Alba Iulia

Publicat

video gabriel pleșa, la alba24: când vor fi gata lucrările

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa a fost prezent joi, în studioul Alba24, unde a vorbit despre stadiul lucrărilor la proiectele de mobilitate dar și despre planurile administrației în ceea ce privește traficul din municipiu.

Acesta a anunțat data la care albaiulienii vor scăpa de șantierele din oraș, respectiv când ar urma să fie finalizate proiectele de mobilitate pe principalele bulevarde din municipiu.

Potrivit lui Gabriel Pleșa, administrația locală vrea să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe