Connect with us

ACTUALITATE

Peste 300 de cazuri noi de COVID-19, înregistrate în Beijing. Noi reguli de călătorie introduse de autorități

Publicat

coronavirus
Arhivă foto

Beijing a raportat un număr de 316 noi cazuri locale de COVID-19 înregistrate în ultimele 15 ore, până luni, la ora locală 15:00, a anunţat un reprezentant al autorităţilor în timpul unui briefing, transmite Reuters.

Capitala Chinei se confruntă cu cea mai complexă şi severă situaţie de control al bolii de la începutul pandemiei, a declarat Liu Xiaofeng, director adjunct al Centrului pentru controlul şi prevenirea bolilor din Beijing.

Persoanele care călătoresc la Beijing trebuie să facă teste zilnice în primele trei zile ale şederii lor şi să aştepte rezultatele înainte de a li se permite să părăsească locuinţele sau locurile în care sunt cazate, a declarat purtătorul de cuvânt al municipalităţii, Xu Hejian, în cadrul aceluiaşi briefing.

Noile reguli urmează să fie aplicate începând de marţi. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO. Ziua Națională a României. Reconstituirea evenimentelor din 1918 în centrul Clujului

Publicat

ziua unirii 4.jpg

Discursuri ale personalităților care au luat cuvântul la Alba Iulia, în 1918, au fost rostite la Cluj-Napoca pe bulevardul Eroilor.

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au continuat la Cluj-Napoca pe Bulevardul Eroilor, unde a avut loc o scurtă reconstituire a evenimentelor de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918.

ziua unirii (18)


Ziua Națională a României. Reconstituirea evenimentelor din 1918 în centrul Clujului

Astfel, actori ai Teatrului Național din Cluj-Napoca au rostit discursurile marilor personalități politice din acea vreme, Ștefan Cicio Pop, Vasile Goldiș și Iuliu Maniu, discursurile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Peste 15.000 de oameni prezenți la Alba Iulia, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie 2022, la principalele momente ale sărbătorii

Publicat

oameni cetate 1 decembrie 3 1000x600.jpeg

Peste 15.000 de oameni au fost prezenți la Alba Iulia, la ora de vârf cu ocazia Zilei Naționale a României, au precizat pentru alba24.ro surse oficiale. 

Ora de vârf a fost luată în calcul ca fiind ora 14.00, moment la care a avut loc Parada Militară care a avut loc pe Bulevardul 1 Decembrie, au mai precizat sursele oficiale pentru alba24.ro.

Cel mai probabil numărul destul de mare de oameni care au participat la Alba Iulia cu ocazia Zilei de 1 Decembrie se datorează și vremii plăcute de afară.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO: ”Marșul Unirii” la Alba Iulia. Sute de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO Premierul Nicolae Ciucă, plecare în viteză de la Alba Iulia. Politicienii locali abia au ținut pasul după el, până la mașină

Publicat

nicolae ciuca alba iulia e1669899584497 1000x600.jpg

Premierul Nicolae Ciucă a fost prezent joi la Alba Iulia, pentru a participa la Parada Militară organizată de Ziua Națională. 

La finalul evenimentului, acesta a oferit o foarte scurtă declarație, fără a accepta întrebări din partea jurnaliștilor prezenți la fața locului.

”Vreau să urez un sincer ”La mulți ani” tuturor românilor, este o zi foarte importantă și așa cum de fiecare dată am arătat respect și cinstire pentru memoria celor care s-au jertfit în momentele cele mai dificile pentru ca România să fie așa cum este astăzi, consider că și de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Trei profesori din Cluj, decorați de președintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naționale a României

Publicat

profesori decorati de presedinte.jpg

Președintele Klaus Iohannis a decorat, joi, mai multe personalități civile cu prilejul Zilei Naționale a României. Printre cei decorați se numără și doi profesori de liceu și un profesor universitar din Cluj-Napoca.

YouTube video

Trei profesori clujeni au fost decorați de Klaus Iohannis pentru activitatea profesională.

Trei profesori din Cluj, decorați de președintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naționale a României

Cei trei profesori clujeni au primit din partea șefului statului Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe