Connect with us

EVENIMENT

Peste 39% dintre cazurile de COVID de săptămâna trecută, înregistrate în Bucureşti şi în judeţele Cluj, Braşov, Constanţa şi Bihor

Publicat

teste alba covid coronavirus 1000x600.jpg

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a comunicat că, în intervalul 15 – 21 ianuarie, procentul de 39,3% din totalul cazurilor de COVID-19 s-au înregistrat în București și în județele Cluj, Brașov, Constanța și Bihor.

În această perioadă, au fost înregistrate 2.240 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 şi au fost raportate 25 de decese la pacienţi cu COVID-19.

Potrivit INSP, 60% dintre decese s-au înregistrat în judeţele Călăraşi, Bihor, Neamţ, Argeş şi Dâmboviţa.

Aproape jumătate dintre decese (41,2%) au fost la persoane nevaccinate anti-COVID, relevă raportul săptămânal de supraveghere.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, 86,6% dintre decese s-au înregistrat la persoane peste 60 ani, iar 54,7% la bărbaţi.

Dintre persoanele care au murit, 93,8% aveau cel puţin o comorbiditate asociată. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Festivalul de Teatru ”Povești”, la Alba Iulia: Un fost concurent la Românii au Talent și Tudor Chirilă urcă pe scenă în prima zi

Publicat

festivalul de teatru ”povești”, la alba iulia: un fost concurent

Începe Festivalul Internațional de Teatru Povești, la Alba Iulia. Șapte zile în care locuitorii orașului, dar și al județului vor avea parte de teatru. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Remus Lăpușan: Spitalul Regional de Urgență este al doilea manifest regional pe care Clujul îl propune generațiilor următoare

Publicat

lapusan 2 e1716108556859 1000x600.jpg

Remus Lăpușan, candidat pe lista Consiliului Județean din partea PSD Cluj, a transmis printr-un comunicat importanța rolului pe care partidul său l-a avut în demararea proiectului Spitalului Regional de Urgență, pe șantierul căruia s-a dat, sâmbătă, prima spargere a solului.

„Ieri, așa cum s-a prezentat oficial, am participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj, alături de ministrul Sănătății și alte…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferi băuți pe drumurile din Alba: Polițiștii au luat 7 permise și au constatat 22 de infracțiuni rutiere. Un bărbat, reținut

Publicat

Șoferi băuți pe drumurile din alba: polițiștii au luat 7

Polițiștii din Alba au descoperit în trafic mai mulți șoferi băuți. Unul dintre ei a fost chiar reținut pentru 24 de ore. 

În ultimele două zile, au fost efectuate 130...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Gheorghe Falcă a intrat în acționariatul clubului CFR Cluj. Anunț neașteptat al politicianului

Publicat

gheorghe falcă a intrat în acționariatul clubului cfr cluj. anunț

Gheorghe Falcă a intrat în acționariatul clubului CFR Cluj. El i s-a alăturat lui Nelu Varga, actualul patron. Cei doi au oferit informația după victoria cu Farul, 5-1, în ultima etapă din play-off.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe