Connect with us

EVENIMENT

Peste 4 candidaţi pe un loc la Şcola de Poliţie din Cluj

Publicat

scoala politie 2 e1680012521302.jpg

Aproximativ 6.000 de candidaţi s-au înscris pentru examenul de admitere în cele două unităţi de învăţământ preuniversitar ale Poliţiei Române – Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. La Cluj sunt peste 4 candidaţi pe un loc.

Peste 4 candidaţi pe un loc

„Pe cele 1.340 de posturi scoase la concurs în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Primăria Alba Iulia: Din 1 martie, deciziile de impunere sunt disponibile și în format electronic, pe portalul de servicii online

Publicat

primăria alba iulia: din 1 martie, deciziile de impunere sunt

Începând de vineri, 1 martie, deciziile de impunere sunt disponibile și în format electronic pe portalul de servicii al Primăriei Alba Iulia, a anunțat primarul Gabriel Pleșa. 

„Procesul de digitalizare a serviciilor publice oferite de Municipiul Alba Iulia se dezvoltă continuu, deoarece ne dorim ca cetățenii să aibă acces facil și în timp real la cât mai multe servicii.

Deciziile de impunere sunt disponibile în format electronic, de la 1 martie, pentru utilizatorii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Prima conferință a Dreptei Unite Alba: Un deputat fost AUR, condamnat penal și trecut prin 5 partide, alături de USR si PMP

Publicat

video prima conferință a dreptei unite alba: un deputat fost

Alianța Dreapta Unită filiala Alba a avut vineri, 1 martie, prima conferință de presă oficială. Cei trei președinți ai partidelor din alianță la nivel local, Beniamin Todosiu (USR), Daniel Gheorghe Rusu (Forța Dreptei) și Clement Negruț (PMP) au făcut scurte declarații. 

Situația în alianță, la nivel local, este una cel puțin ciudată. Din cauza faptului că președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, este obligat de la nivel central să facă alianță cu deputatul Daniel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UDMR a stabilit la Cluj primii trei candidați la PE. Lista este deschisă de Winkler Iuliu, Vincze Lorant și Szilagyi Dora

Publicat

csoma.jpg

Consiliul Permanent al UDMR a stabilit, vineri, la Cluj-Napoca, primii trei candidați la PE pe lista pentru alegerile europarlamentare  care vor avea loc în 9 iunie, împreună cu cele locale. Aceștia sunt, în ordine, Winkler Iuliu și Vincze Lorant și Szilagyi Dora, care este președintele Organizației de Tineret a UDMR și vicepreședinte executiv al UDMR, responsabil de tineret.

Purtătorul de cuvânt al UDMR, deputatul Csoma Botond, președintele UDMR Cluj, a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Caz grav la Teiuș semnalat de un ONG: 61 de câini crescuți în condiții greu de descris. Ce s-a întâmplat cu animalele

Publicat

caz grav la teiuș semnalat de un ong: 61 de

Zeci de câini care stăteau în condiții greu de imaginat, într-o casă din Teiuș, au fost mutați în adăposturi publice din Alba și Sibiu.

Cazul, o ”casă a groazei pentru animale” din Teiuș în care erau 61 de câini a fost făcut public de un ONG, Partidul NOA – Natură, Oameni, Animale.

Aceștia au anunțat Poliția Animalelor din Alba, de la jumătatea lunii februarie și au arătat dovezi legate de modul în care trăiesc cei 61 de câini.

Polțiștii au amendat-o pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe