Connect with us

EVENIMENT

Peste 400.000 pachete de ţigări de contrabandă, ascunse într-un container cu mobilă, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Publicat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanţa, au descoperit și confiscat, în urma unor activități informativ-operative, peste 412.000 pachete cu țigări de contrabandă, transportate într-un container cu obiecte de mobilier.

 În data de 19.08.2020, în Portul Constanța Sud Agigea, s-a efectuat controlul fizic al unui container, selectat  în baza unei informații, de către polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere. Conform documentelor de transport, containerul  trebuia să fie încărcat cu mobilier din material plastic, având ca provenienţă Emiratele Arabe Unite.

La deschiderea containerului, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au constatat că în partea din faţă se aflau cutii care conţineau obiectele de mobilier menţionate în documente, iar restul containerului fiind încărcat cu cutii de carton ce conțineau țigări de proveniență Duty  Free.

Containerul a fost transportat la sediul Gărzii de Coastă, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 412.050 pachete cu țigări, în valoare de 4.944.600 lei (aproximativ 1.021.600 euro).  Ţigările au fost ridicate de polițiștii de frontiera in vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului din cadrul Curții de Apel Constanţa, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Liber la evaziune: Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei

Publicat

bani euro valuta sursa alba24 scaled e1646304172461 1000x600.jpg

Liber la evaziune: Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei.

Beneficiarii legii sunt cei care fac evaziune de până la un milion de euro. Ei scapă de pedeapsă dacă plătesc dauna produsă bugetului, plus un bonus.

Legea care dezincriminează evaziunea fiscală, dacă prejudiciul e plătit este considerată în mediul economic o ”invitație la hoție”

Președintele Klaus Iohannis a promulgat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ORDINEA candidaților pe buletinele de vot la Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj

Publicat

vot stampile vot 1000x600.jpg

Ordinea candidaților pe buletinele de vot a fost trasă la sorți vineri, 10 mai, de Biroul Electoral Județean Cluj, respectiv Biroul Electoral Municipal Cluj-Napoca. 

BEJ Cluj și BEM Cluj-Napoca au decis ordinea în care candidații la alegerile locale vor fi distribuiți pe buletinele de vot. Vineri, 10 mai, au avut loc tragerile la sorți pentru candidații la consiliul județean, consiliul local și Primăria Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca a anunțat, de asemenea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO 10-11 mai: Simpozionul Național cu Participare Internațională GeoCAD, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

video 10 11 mai: simpozionul național cu participare internațională geocad, la

În perioada 10 -11 mai, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia își deschide porțile pentru comunitatea geodezilor din țară și de peste hotare cu ocazia celei de-a XVI-a ediții a Simpozionului Național cu Participare Internațională GeoCAD.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc vineri, 10 mai, în Amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tot vineri a fost deschisă și expoziția de aparatură de specialitate, în Corpul H,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reguli pentru campania electorală, stabilite de AEP. Ce au și ce nu au voie partidele să facă

Publicat

reguli pentru campania electorală, stabilite de aep. ce au și

Reguli pentru campania electorală, stabilite de AEP. Ce au și ce nu au voie partidele să facă.

Autoritatea Electorală Permanentă precizează, vineri, că în campania electorală sunt permise doar anumite tipuri de activităţi şi materiale de propagandă, fiind interzisă utilizarea vehiculelor inscripţionate cu sloganuri, imagini ale candidaţilor, organizarea de spectacole, serbări, focuri de artificii, bannerele, mesh-urile, corturile, panourile, steagurile publicitare, precum…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe