EVENIMENT
Peste 5.200 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 29 de decese, în ultima săptămână

Ministerul Sănătăţii informează luni, 27 februarie 2023, că în perioada 20-26 februarie au fost înregistrate 5.211 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2.
Potrivit sursei citate, 2.030 dintre cazurile înregistrate în ultima săptămână au fost la pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima trecere prin boală.
Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 285 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.
Până în prezent, pe teritoriul României au fost înregistrate 3.340.342 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, incidenţa înregistrată la 14 zile fiind de 0,33.
În ultima săptămână au fost efectuate 10.491 teste RT-PCR şi 61.948 teste rapide antigenice.
Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 13.776.492 teste RT-PCR şi 12.899.756 teste rapide antigenice.
Peste 5.200 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 29 de decese, în ultima săptămână. 1.181 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil
Un număr de 1.181 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, a informat, luni, 27 februarie 2023, Ministerul Sănătăţii.
La ATI sunt trataţi 141 de pacienţi, dintre care 115 nu sunt vaccinaţi anti-COVID.
Din totalul pacienţilor internaţi, 106 sunt minori, 103 fiind internaţi în secţii, iar trei la ATI.
În ultima săptămână (20-26 februarie), au fost raportate de către INSP 29 de decese (13 bărbaţi şi 16 femei).
Decesele au fost înregistrate astfel: două la categoria de vârstă 50-59 de ani, şase la categoria de vârstă 60-69 de ani, şase la categoria de vârstă 70-79 de ani, 15 la categoria de vârstă peste 80 de ani.
Potrivit Ministerului Sănătăţii, toţi pacienţii prezentau comorbidităţi şi 14 dintre aceştia erau vaccinaţi.
De la începutul pandemiei şi până în prezent, 67.704 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat în România. Agerpres
EVENIMENT
Sute de mașini și persoane, verificate de polițiști și jandarmi în Alba. Câte permise au fost reținute

Polițiștii și jandarmii din Alba au verificat sute de mașini și persoane, în cadrul acțiunilor în sistem integrat, ce au continuat marți. Au dat amenzi de peste 20.000 de lei.
Potrivit IPJ Alba, marți, 26 septembrie, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.
În cadrul…
Citește mai mult pe Alba24.ro
EVENIMENT
Tânăr cu dosar penal la Alba Iulia, după ce polițiștii l-au oprit în trafic. Ce s-a întâmplat

Un tânăr din Meteș s-a ales cu dosar penal, după ce a fost oprit în trafic, în noaptea de marți spre miercuri. Polițiștii l-au identificat la volanul unui autoturism, la Alba Iulia.
Potrivit IPJ Alba, miercuri, 27 septembrie, în jurul orei 3.40, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Meteș, județul Alba.
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din…
Citește mai mult pe Alba24.ro
EVENIMENT
Poate muzica să îmbunătățească jocurile de noroc online? Dezvăluirea coloanei sonore a victoriei (P)

Intrați în lumea incitantă a jocurilor de noroc online, unde priveliștile și sunetele se combină pentru a crea o experiență de neuitat. Chiar dacă elementele vizuale și gameplay-ul sunt esențiale, muzica este un element crucial care vă va ajuta să deblocați un nou nivel de emoție.
Acest articol de blog evidențiază impactul profund al muzicii în îmbunătățirea jocurilor online și de ce a devenit parte integrantă în industria jocurilor de noroc.
Crearea unei atmosfere…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Atunci când porniți o afacere, sunt multe lucruri la care trebuie să vă gândiți. Primul este dacă sunteți sau nu dispus să vă asumați mai multe riscuri decât este confortabil.
S-ar putea să fiți tentat să vă înființați propria companie pentru că vă permite un control total asupra mediului de lucru și a programului, dar dacă asta înseamnă să vă expuneți fără nicio rezervă, atunci poate că nu este cea mai bună idee!
Există mulți factori de luat în considerare…
Citește mai mult pe Alba24.ro