Connect with us

ACTUALITATE

Peste 500 de amenzi, în ultimele 24 de ore, pentru încălcarea măsurilor anti-COVID

Publicat

politisti controale noaptea

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 562 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 271.650 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliţiei, au fost întocmite, vineri, cinci dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 352 Cod penal.

Încălcările normelor de protecţie sanitară pot fi sesizate la TELVERDE 0800.800.165, operaţionalizat de Ministerul de Interne, apelurile fiind preluate de un dispecerat în sistem integrat şi repartizate structurilor teritoriale pentru verificare, precizează GCS. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

 

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

FOTO. Precizări InfoTrafic la petiția online care vrea desființarea difuzoarelor din stațiile CTP Cluj-Napoca. Sunetul, ajustat

Publicat

model statie 2.png

InfoTrafic – Radioul de pe strada ta a transmis Cluj24 precizări în urma petiției online prin care se strâng semnături pentru desființarea difuzoarelor din stațiile de transport în comun din Cluj-Napoca pe motiv de poluare fonică.

Proiectul InfoTrafic a început cu 5 locații în anul 2004, având aprobată instalarea până în 2019 într-un număr de 31 de staţii de autobuz din municipiu, în baza unui protocol semnat cu Primăria Cluj-Napoca şi Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. (CTP).

Citește și PETIȚIE. Desființarea difuzoarelor de publicitate din stațiile de autobuz la Cluj-Napoca….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Coșmarul șoferilor. Cum arată drumul dintre Zlatna și Almașu Mare. Ce spune Consiliul Județean Alba

Publicat

drum zlatna almasu mare scaled e1660644071433 1000x600.jpg

Drumul Județean 705 Zlatna – Almașu Mare este coșmarul șoferilor din zonă, iar situația este așa de așa de foarte mulți ani. 

Sunt gropi și cratere, drumul este crăpat, iar pe unele zone, asfaltul a dispărut. Un cititor Alba24 spune că și-a stricat mașina circulând pe porțiunea respectivă.

 


”Așa arată Drumul Județean 705 Zlatna- Almașu Mare. Este foarte rău, mi-am stricat bucșile și pivoții din cauza acestui drum.

Toata mașina „bate” și doar de vreo 20 de ori am parcurs drumul acesta până acum. Întrebarea este:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bacalaureat 2022, a doua sesiune: SUBIECTELE și BAREMELE la Română. Ce au avut de rezolvat candidații

Publicat

educatie clasa examen pixabay free.jpg

Bacalaureat 2022, a doua sesiune: candidați din Alba și din țară au susținut marți, 16 august, prima probă de examen, cea de Limba și literatura Română. Primele rezultate vor fi cunoscute în 31 august.

Ministerul Educației a publicat la ora 15.00 subiectele și baremele la Română.

SUBIECTE și BAREME – ROMÂNĂ – proba scrisă Bacalaureat 2022 – sesiunea a doua

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Candidat la Bacalaureat în Cluj, prins că a COPIAT. A fost dat afară din examen

Publicat

1660651988 elevi.jpg

La prima probă scrisă a examenului național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022, desfășurată astăzi, 16 august 2022, la disciplina Limba și literatura română, au fost prezenți 432 candidați, informează ISJ Cluj.

Un număr de 56 candidați au absentat, iar, pentru tentativă de fraudă, în județul Cluj, a fost eliminat un candidat. Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului național de Bacalaureat.

Menționăm faptul că pentru 313 candidați, înscriși la această sesiune a examenului național de Bacalaureat, nota obținută la proba E.a),…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe