Connect with us

EVENIMENT

Peste 500 de șoferi, amendați de polițiștii din Tulcea, în numai o săptămână. Aproape jumătate dintre sancțiuni, pentru viteză

Publicat

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică din Tulcea au sancţionat în perioada 9-15 februarie peste 500 de şoferi cu amenzi în valoare de circa 210.000 de lei, în timpul unor acţiuni de prevenire şi combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Poliţiştii au avut în vedere toate tipurile de drumuri din judeţ şi au urmărit impunerea respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

„Poliţiştii au aplicat 537 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 209.670 de lei, dintre care 222 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 38 pentru abaterile săvârşite de pietoni, căruţaşi şi biciclişti, restul fiind pentru alte contravenţii constatate”, se arată în comunicatul IPJ.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 50 de permise de conducere, au retras 21 de certificate de înmatriculare şi au constatat 10 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

„Poliţiştii vor continua acţiunile punctuale, în special pe principalele sectoare de drum cu risc de producere a accidentelor rutiere din judeţul Tulcea. Poliţiştii le recomandă conducătorilor de vehicule să respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule, de asemenea, folosirea centurii de siguranţă obligatorie, să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, iar pentru un plus de siguranţă, să păstreze distanţa în mers între vehicule”, se mai arată în sursa amintită. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

La ISU Alba au început înscrierile pentru admiterea în instituțiile militare de învățământ. Condiții și documente necesare

Publicat

la isu alba au început înscrierile pentru admiterea în instituțiile

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba au început înscrierile pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea iulie-august 2024.

Candidații cu domiciliul sau reședința în județul Alba, pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ în funcție de data stabilită pentru susținerea probelor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Genocidul armean, comemorat la Cluj-Napoca. ,,Unul dintre cele mai întunecate momente ale istoriei secolului XX”

Publicat

armeni 4.jpg

Un eveniment menit să comemoreze 109 ani de la genocidul armean a avut loc, miercuri seara, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, în organizarea comunității armene. Scopul a fost de a onora memoria celor care au suferit în această tragedie, subliniind, totodată, importanța educării publicului și a păstrării memoriei istorice.

,,Privitorule, aș vrea să să te poti împărtăși în și cu durerea noastră, a armenilor, să iei o bucățică din ea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

INCENDIU la Sebeș. Mai multe deșeuri depozitate într-o clădire dezafectată au luat foc. Pompierii intervin cu două autospeciale

Publicat

incendiu la sebeș. mai multe deșeuri depozitate într o clădire dezafectată

Un incendiu a izbucnit joi după-amiaza în municipiul Sebeș. Mai multe deșeuri depozitate într-o clădire dezafectată au luat foc. 

Potrivit ISU Alba, Secția de pompieri Sebeș a fost solicitată să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu în municipiul Sebeș.

La sosirea forțelor de intervenție la locul producerii incendiului acesta se manifesta la mai multe deșeuri depozitate într-o clădire dezafectată.

Pompierii au localizat incendiul și lucrează la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere școala de subofițeri de pompieri 2024. Locuri disponibile, calendar înscrieri, acte necesare, condiții pentru candidați

Publicat

admitere școala de subofițeri de pompieri 2024. locuri disponibile, calendar

Admitere școala de subofițeri de pompieri 2024. Candidații interesați de carieră în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență au la dispoziție 300 de locuri. Înscrierile se fac în perioada 24 aprilie – 14 mai. 

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti sunt disponibile:

  • 275 locuri pentru calificarea „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”
  • 25 de locuri, pentru calificarea „subofiţer…

    Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe