Connect with us

EVENIMENT

Peste 60 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzi de peste 30.000 de lei

Publicat

peste 60 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la

Peste 60 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au dat amenzi ce depășesc valoarea de 30.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în ultimele 24 de ore au fost verficate prin intermediul aplicației eDAC, 381 de persoane și 234 de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 137 de abateri de natură…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Pas important pentru proiectul metroului din Cluj. Primarul Emil Boc va semna vineri contractul de supervizare

Publicat

metrou2.jpg

Primarul Emil Boc a anunțat că va semna, vineri seară, contractul de supervizare a lucrărilor la metroul din Cluj. Este vorba despre cel mai scump contract de consultanță din țară, cu o valoare de peste 40 milioane de euro.

Primăria Cluj-Napoca va semna vineri, 4 octombrie, contractul de supervizare a lucrărilor la metrou, în valoare de 211 milioane de lei (circa 40 de milioane de euro), cu asocierea de firme declarată câștigătoare, Systra – Metrans Engineering…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Ziua Educatorului sărbătorită la Aiud. Eveniment organizat de primărie pentru cadrele didactice

Publicat

foto: ziua educatorului sărbătorită la aiud. eveniment organizat de primărie

Ziua Educatorului. La Aiud au fost sărbătorite cadrele didactice, cu ocazia Zilei internaționale a educației și a profesorului.

Începând cu anul 1994, UNESCO a stabilit ca data de 5 octombrie a fiecărui an să fie sărbătoarea dedicată celor ce educă și a actului educațional.

Sărbătoarea din acest an subliniază necesitatea de a valorifica cunoștințele, vocea și participarea cadrelor didactice în procesele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr din județul Neamț, prins la volan fără permis, în Teiuș. S-a ales cu dosar penal

Publicat

accident pe dn 14b la cistei, provocat de un șofer

Un tânăr din județul Neamț, a fost prins la volan fără permis, în Teiuș. Conducea un autoturism, iar polițiștii l-au oprit la un control în trafic.

Potrivit IPJ Alba, joi, 3 octombrie 2024, în jurul orei 17.20, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe strada Clujului din orașul Teiuș, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din localitatea Girov, județul Neamț.

Din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. S-a redeschis tronsonul afectat de alunecări de teren de pe strada Uliului. Boc: De astăzi, revenim la normalitate

Publicat

uliului 2.jpg

Lucrările de consolidare a străzii Uliului, în zona alunecărilor de teren din dreptul imobilului cu numărul 90, au fost finalizate, iar circulația auto a fost reluată în zonă.

Primarul Emil Boc, prezent la inaugurarea drumului, a declarat că lucrările au fost finalizate în termenul contractual asumat de constructor, zona fiind în afara oricărui pericol de surpare.

„Așa cum știți, suntem pe strada Uliului din Cluj-Napoca, pentru că au expirat cele trei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe