Connect with us

EVENIMENT

Peste 90 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba. Polițiștii și jandarmii au aplicat peste 120 de amenzi

Publicat

accident la crăciunelu de jos. un bărbat a intrat cu

Peste 90 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 453 de verificări de persoane și 280 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 124 de abateri de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sportivii de la Elite Martial Arts au nevoie de ajutor pentru a putea PARTICIPA la Campionatul European de Karate din Varșovia

Publicat

david florea 4 e1711023921793.jpg

Tinerii sportivi de la Elite Martial Arts au nevoie de ajutor pentru a putea participa la Campionatul European de Karate ce se va desfășura la jumătatea lunii octombrie la Varșovia.

„Numărătoarea inversă a început! Mai sunt doar 15 zile până când sportivii noștri vor reprezenta România si clubul nostru la Campionatul European de Karate din Varșovia, Polonia!

Sportivii de la Elite Martial Arts au nevoie de ajutor pentru a putea PARTICIPA la Campionatul European…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Asfalt peste IARBĂ. Lucrări fără autorizație pe Titulescu, în Cluj-Napoca

Publicat

20240921 150942 rotated e1727161905338.jpg

Clujenii se plâng că orașul lor a devenit unul al betoanelor și că spațiile verzi dispar încetul cu încetul. Atunci când nu asfaltează sau betonează Primăria, se găsesc oameni cu inițiativă care, fără a avea autorizație, își asumă acest gen de lucrări pe spațiul public.

Un clujean ne-a semnalat o astfel de lucrare de asfaltare peste spațiul verde pe Bdul Titulescu din Cluj-Napoca.

„Desi administratia locala pozeaza intr-un aparator feroce al spatiilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. George Simion CONSTRUIEȘTE case pentru sinistrații de la Pechea

Publicat

simion 5 e1727104615611.jpg

Un nou transport cu ajutoare și materiale de construcții a ajuns în această dimineață în localitatea Pechea din județul Galați, unde sute de oameni au rămas fără case în urma inundațiilor. AUR a instalat încă de duminică seară un punct de lucru pentru a-i ajuta pe sinistrați.

Pe parcursul întregii zile de luni, sute de voluntari au mers în casele localnicilor pentru a curăța dezastrul lăsat în urmă de inundații. La rândul său, George Simion a pus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„Șah în Școală” revine la Iulius Mall. Înscrie-te la una dintre cele mai așteptate competiții dedicate sportului minții!

Publicat

03.png

La Iulius Mall Cluj sărbătorim Ziua Internațională a Educației cu un eveniment special, dedicat tuturor celor pasionați de cel mai vechi dintre jocuri, șahul.

Participarea este gratuită și se pot înscrie toți elevii, cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani, însă locurile sunt limitate.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii din timp la adresa: contact@lectiadesah.ro sau whatsapp la numărul de telefon: 0758654161.

 

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe