Connect with us

EVENIMENT

Peste treizeci de persoane, audiate de DIICOT pentru trafic de droguri. Percheziții, în patru județe

Publicat

Arhivă Foto

Un număr de 31 de persoane vor fi aduse la audieri, la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, după ce s-au făcut miercuri zeci de percheziţii la domicilii din judeţele Sibiu, Cluj, Alba şi Brăila, pentru destructurarea unui grup de infractori specializaţi în trafic de droguri de risc, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

„La data de 21.04.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sibiu împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Sibiu au efectuat un număr de 38 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Sibiu, Cluj, Alba şi Brăila, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive. În cauză s-a reţinut faptul că, de la începutul anului 2020 şi până în prezent, gruparea infracţională organizată a acţionat pe raza judeţelor Sibiu, Cluj, Alba şi Brăila, iar membrii acesteia au desfăşurat, în mod coordonat, activităţi de procurare, transport, deţinere şi comercializare către consumatori a unor droguri de risc (cannabis) sau substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Potrivit sursei citate, „în urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite şi ridicate mai multe arme, o cultură indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanţă pulverulentă, cântare electronice de precizie, suma de 35.000 de euro şi alte bunuri cu valoare probatorie.”

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Alba-Iulia, Hunedoara, Cluj-Napoca, Brăila, Râmnicu-Vâlcea şi Braşov, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu şi al luptătorilor din cadrul structurilor teritoriale ale S.A.S.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ASF: Active în valoare de 149,95 miliarde de lei în Fondurile de pensii private obligatorii, în septembrie

Publicat

asf pensii private.jpg

La finalul lunii septembrie 2024, Fondurile de pensii private obligatorii aveau active de 49,95 miliarde lei, anunță Autoritatea de Supraveghere Financiară.

S-a înregistrat o creştere cu 28% faţă de nivelul înregistrat la aceeaşi dată din 2023.

ASF: Active în valoare de 149,95 miliarde de lei în Fondurile de pensii private obligatorii, în septembrie

„Investiţiile fondurilor de pensii administrate privat s-au realizat într-un procent de 94% în active…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reclamă din anii 1930, la Uzina metalurgică din Cugir: „Societate anonimă cu participarea statului român execută armament”

Publicat

reclamă din anii 1930, la uzina metalurgică din cugir: „societate

Fundația Arta a lansat recent site-ul exporomania.ro, o arhivă digitală cu 10.000 de imagini de toate felurile – fotografii, reclame, cărți poștale, ilustrate și documente care ne spun o poveste în imagini a secolului al XX-lea.

Noi ne-am aventurat să căutăm materiale despre județul Alba și am dat peste unele dintre cele mai surprinzătoare și variate povești. Așa că ne-am gândit să le transformăm într-o serie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accesul în spațiile de servicii de pe Autostrada A1 se închide temporar. Motivul anunțat de CNAIR

Publicat

accesul în spațiile de servicii de pe autostrada a1 se

Se închide temporar accesul în spațiile de servicii de pe Autostrada A1 la km 316, km 389 si km 428, au anunțat luni reprezentanții CNAIR. 

Instituția a informat participanții la trafic asupra măsurii de închidere temporară a accesului în Spațiile de Servicii de la  km 316, km 389 si km 428 de pe Autostrada A1, după cum urmează:

  • Pe sensul de deplasare Timișoara – Sibiu (calea 2) accesul în Spațiul de Servicii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Euro a ajuns la 4,9732 lei. Cursul, ținut pe loc de BNR

Publicat

bani ok 2.jpg

Euro se apropie tot mai tare de 5 lei. Moneda europeană a ajuns la 4,9732 lei, asta în condițiile în care Banca Națională a României este atentă la piața valutară.

Alte monede din regiune s-au depreciat în săptămâna care s-a încheiat.

Euro a ajuns la 4,9732 lei. Cursul, ținut pe loc de BNR

Faptul că BNR monitorizează cu atenție piața valutară, într-o perioadă tensionată din punct de vedere politic, dar și pentru a limita creșterea prețurilor, a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe