Connect with us

EVENIMENT

Petiţie pentru demolarea fostei pasarele din Gara Focşani, după ce un adolescent a murit electrocutat

Publicat

cfr focsani
sursa foto: Facebook / Gara Focșani

O petiţie pentru demolarea fostei pasarele din Gara Focşani a fost iniţiată în mediul online după ce un adolescent de 16 ani şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să facă un selfie deasupra unui tren.

„An de an mor copii nevinovaţi care, din teribilism sau fiind în căutarea unui selfie spectaculos, escaladează fosta pasarelă ce deservea călătorii din Gara Focşani şi se aruncă pe vagoanele de tren garate sub ea, găsindu-şi astfel sfârşitul. (…) Câţi copii trebuie să mai moară până ca autorităţile să ia măsurile necesare şi să demareze demolarea acestei construcţii care de 20 ani nu are nicio utilitate?

Semnează şi tu petiţia, astfel încât să nu ne mai moară copiii!”, se arată în petiţia iniţiată în mediul online.

CITEȘTE ȘI: Adolescent de 16 ani electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren în gara Focșani

Accesul pe pasarela care trece peste calea ferată din zona Gării Focşani a fost blocat acum mai bine de 20 ani, pentru că reprezenta un pericol major pentru persoanele ce o tranzitau, dar acest lucru nu a împiedicat numeroşi tineri şi adolescenţi să pătrundă pe ea, în încercarea de a face un selfie, acţiune soldată de cele mai multe ori cu decesul sau rănirea gravă a celor implicaţi.

Duminică seara, un adolescent de 16 ani, elev în clasa a VIII-a la o şcoală din Focşani, a murit după ce a fost electrocutat în timp ce voia să coboare de pe pasarelă pe un tren garat pentru a face un selfie.

În urmă cu doi ani, alţi tineri, de 22 şi 24 de ani, s-au urcat pe un tren pentru a face fotografii şi au fost electrocutaţi. Unul a murit, iar celălalt a fost rănit grav. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat găsit decedat, într-un canal dezafectat la Vidra, în Apuseni. Poliția Alba face cercetări

Publicat

bărbat găsit decedat, într un canal dezafectat la vidra, în apuseni.

Un bărbat a fost găsit decedat într-un canal dezafectat în localitatea Vidra, din Apuseni, vineri după-amiaza.

A fost înregistrat apel la 112, iar la fața locului au fost chemați pompierii din Câmpeni, pentru intervenție. Echipajul a constatat că persoana respectivă prezenta rigiditate cadaverică.

S-au deplasat și voluntari din cadrul SVSU Vidra.

Potrivit IPJ Alba, în acest caz se desfășoară cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-a petrecut decesul. Nu sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Dragoș și David, duet tată-fiu la chitară, din Alba Iulia, la ”Românii au talent”. Juriul le-a oferit fără ezitare 4 de DA

Publicat

video: dragoș și david, duet tată fiu la chitară, din alba

Dragoș și David Tudor din Alba Iulia au prezentat un moment muzical emoționant la chitară, în duet, tată și fiu, vineri seara, la ”Românii au talent”. Au reușit să impresioneze juriul prin interpretare și prezentare și au câștigat patru de ”DA”.

Vor merge în etapa următoare a concursului.

Andra, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Mihai Bobonete le-au acordat, fără ezitare, cei patru de ”DA”.

 

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Echipa UTCN, locul 2 la concursul de design seismic de la Seattle (SUA)

Publicat

utcnsua 2.jpg

Echipa de studenți a UTCN s-a clasat pe locul 2 la concursul de design seismic desfășurat în Seattle (SUA), unde s-au prezentat cu o machetă din lemn de balsa care a fost supusă unor simulări de cutremure.  Pe primul loc s-a clasat Universitatea Cornell din SUA, iar pe locul trei Universitatea Victoria din Canada.

Rezultatele au fost comunicate vineri seara, ora României.

Mândri de locul pe podium

”Împărtășim bucuria acestei victorii cu voi!

Suntem…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii pot investi în titlurile de stat Tezaur, din 15 aprilie. Ce dobânzi oferă statul. Precizările Ministerului de Finanțe

Publicat

românii pot investi în titlurile de stat tezaur, din 15

Românii pot investi, începând de luni, 15 aprilie, în titlurile de stat Tezaur, cu maturităţi de 1 şi 3 ani. Dobânzi anuale sunt de 6% şi, respectiv 6,85%, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Finanţe.

Titlurile de stat au valoarea nominală de 1 leu şi sunt în forma dematerializată.

Titlurile de stat pot fi cumpărate între 15 aprilie şi 9 mai 2024 online numai de persoanele fizice care sunt înregistrate în SPV pentru titluri lansate prin intermediul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe