Connect with us

EVENIMENT

Petrecere de majorat „spartă” într-o localitate din Alba

Publicat

O petrecere de majorat la care participau 22 de persoane a fost întreruptă vineri seara de poliţiştii din Sebeş, care au fost sesizaţi despre eveniment printr-un apel la 112, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

„În urma unei sesizări, prin 112, poliţiştii din Sebeş, împreună cu poliţiştii locali, au intervenit la o societate economică, din Sebeş, unde era în desfăşurare o petrecere privată, fără a fi respectate normele de protecţie sanitară. La faţa locului, poliţiştii au identificat 22 de persoane, iar atât organizatorul evenimentului, cât şi 5 participanţi au fost amendaţi, conform Legii 55/2020. Verificările sunt continuate în vederea identificării persoanelor care au fost prezente la eveniment şi luarea măsurilor de sancţionare contravenţională faţă de toţi participanţii”, se menţionează într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.

Reprezentanţii IPJ au precizat, pentru AGERPRES, că a fost vorba de o petrecere de majorat, iar organizatorul acesteia a fost amendat cu 500 de lei.

Tot vineri, IPJ şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba au organizat pe raza municipiului Alba Iulia şi a secţiilor de poliţie rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos o acţiune, în sistem integrat, cu efective suplimentare, la care au participat 31 de poliţişti şi jandarmi, care au fost sprijiniţi de poliţişti locali, lucrători ISU, DSP şi ITM.

Au fost legitimate 234 de persoane, verificate 122 de autovehicule, din care 17 destinate transportului în comun şi au fost controlate 25 de baruri, 28 de restaurante şi 51 de terase.

„Echipele de control au depistat şi sancţionat, în conformitate cu Legea 55/2020, 43 de persoane care nu au respectat măsurile de protecţie sanitară şi 7 operatori economici care au organizat activităţi în spaţiul public închis, pentru care au fost instituite restricţii”, se precizează în comunicat.

Potrivit IPJ, scopul acţiunilor desfăşurate este de a-i determina pe toţi cetăţenii să conştientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

4 copii și o femeie din Cluj, intoxicați cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Publicat

ambulanta 2 e1670876778104.jpg

4 copii, cu vârste între 3 și 8 ani, dar și o femeie s-au intoxicat, joi, cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați, de puține momente, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care, se pare, s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

4 copii și o femeie din Cluj, intoxicați cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Solicitarea a venit în jurul orei 20 și a anunțat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: La Sebeș se construiesc două noi creșe moderne, în cartierul Aleea Parc și în Parcul Arini

Publicat

foto: la sebeș se construiesc două noi creșe moderne, în

La Sebeș se construiesc două noi creșe moderne. Acestea sunt ridicate în cartierul Aleea Parc și în Parcul Arini din municipiu.

Potrivit primarului Dorin Nistor, prima creșă publică realizată după anul 1990, a fost dată în funcțiune la Sebeș, în anul 2023, înlocuind o fostă centrală termică și un depozit de cărbune.

Aceeași locație generoasă și luminoasă din cartierul Valea Frumoasei găzduiește și o grădiniță nouă, cu program prelungit, destinată copiilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modernizarea unor drumuri în comuna Roșia Montană. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

modernizarea unor drumuri în comuna roșia montană. acord de mediu,

Modernizarea unor drumuri în comuna Roșia Montană. Mai multe drumuri comunale și locale din comuna Roșia Montană, în lungime de 10,95 km, urmează să fi modernizate. O porțiune aflată în zona istorică va fi pietruită, iar restul drumurilor vor fi asfaltate. 

Primăria comunei a solicitat recent emiterea acordului de mediu. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat, pe 17 aprilie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Lucrări de modernizare la Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase Cluj. Investiție de 500.000 de lei

Publicat

lucrari ambulatoriu infectioase 2.jpg

Au demarat lucrări de modernizare la Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Spațiile vor fi revitalizate, inclusiv cele unde se oferă servicii medicale pentru copii.

Lucrări de modernizare la Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase Cluj. Investiție de 500.000 de lei

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase desfășoară în prezent lucrări de modernizare a unor spații situate la parterul corpului A de clădire din cadrul Ambulatoriului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe