Connect with us

EVENIMENT

Petrecere finalizată cu amendă uriașă, după un scandal într-un restaurant din Harghita

Publicat

prinsi
fotografie cu caracter ilustrativ

Trei bărbați au fost reținuți în urma unui scandal izbucnit într-un restaurant din județul Harghita. În plus, polițiștii au confiscat o sumă de bani și au amendat societatea comercială deoarece funcționa ilegal.

Potrivit Poliției Harghita, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizați sâmbătă cu privire la faptul că în localitatea Șimonești a avut loc un scandal între mai multe persoane. Unul dintre agresori a folosit un cuțit, iar alții au lovit cu scânduri din gard.

„Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că la o societate comercială din localitate, a fost organizată o petrecere, unde, pe fondul unor neînțelegeri, a izbucnit un scandal între un bărbat de 38 de ani, însoțit de alți doi, de 33, respectiv 21 de ani, și alți alți cinci bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani, toți din municipiul Odorheiu Secuiesc.

În urma conflictului, cel de 38 de ani ar fi amenințat și lovit cu un cuțit, doi bărbați de 20 și 25 de ani, care au primit îngrijiri medicale, însă au refuzat internarea. Totodată cei trei ar fi folosit scânduri din gard, pentru lovirea celorlați cinci bărbați”, au anunțat reprezentanții Poliției Harghita.

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Cei trei agresori au fost reținuți de către polițiști, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în locul producerii incidentului, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice a I.P.J. Harghita au constatat faptul că societatea comercială nu deținea autorizații legale de funcționare.

În acest sens polițiștii au sancționat contravențional societatea comercială cu amendă în valoare de 50.000 de lei și au dispus confiscarea sumeu de 3.523 lei.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene 

Publicat

comunicat mircea hava: o victorie pentru agricultori – reguli mai

Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a votului de ieri, din plenul Parlamentului European.  

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. Două autovehicule s-au lovit, în zona Dedeman

Publicat

accident rutier la alba iulia. două autovehicule s au lovit, în

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 09:50, în zona Dedeman din Alba Iulia. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. 

Pompierii intervin cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiectul USR care SCURTEAZĂ durata proceselor în instanță a devenit LEGE

Publicat

ciocan scaled e1675411251414.jpg

Proiectul USR care scurtează durata proceselor în instanță a devenit lege. El a fost adoptat joi în Camera Deputaților.

„Legea USR care prevede repartizarea digitalizată a experților judiciari și ar putea să scurteze durata unui proces chiar și cu un an-doi a fost adoptată, astăzi, în Camera Deputaților. În acest moment, sunt procese care durează doi, trei, patru ani doar pentru că expertiza necesară în dosar este întârziată și cu un an de zile. Se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată. Cât de important e să ai un stil de viață echilibrat

Publicat

sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată. cât de important

Sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată: este important să urmezi anumite recomandări și să ai o rutină de îngrijire adecvată.

Curăță pielea în mod regulat

Spală-ți fața de două ori pe zi, dimineața și seara, folosind un produs de curățare potrivit pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe