Connect with us

EVENIMENT

Petrișor Peiu (AUR): Tupeu de campanie electorală

Publicat

peiu 2 e1726821896855.jpg

Petrișor Peiu, propunerea AUR pentru Ministerul Economiei Naţionale, atrage atenția asupra faptului că trebuie oprit declinul industriei naționale și crima monstruoasă împotriva industriei de care se fac vinovate PSD și PNL.

“PSD a condus România între 2016 și 2019 și, din nou, între 2021 și 2024. Aproape șapte ani din ultimii 10 ani. PNL, la rândul său, a condus România din 2019 încoace, după ce a participat, împreună cu PSD , la guvernarea Cioloș din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Alba Iulia: Amnistie fiscală pentru penalitățile acumulate de datornicii la bugetul local. Proiect de hotărâre în pregătire

Publicat

alba iulia: amnistie fiscală pentru penalitățile acumulate de datornicii la

Primăria Alba Iulia pregătește un proiect de hotărâre de amnistie a penalităților rezultate din datoriile la bugetul local, au transmis pentru Alba24, surse din cadrul instituției. 

Potrivit OUG publicate miercuri, pentru datoriile la bugetele locale, amnistia se aplică opțional de către unitățile administrativ-teritoriale.

Potrivit surselor Alba24, la nivelul administrației locale s-a luat decizia aplicării acestei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Un camion parcat în curte la Metro îi așteaptă pe clujeni să doneze ce pot pentru sinistrații din Galați

Publicat

donatii galati 4.jpg

Un camion de 40 de tone parcat la Metro Cluj îi așteaptă pe clujeni să contribuie cu donații pentru persoanele afectate de inundațiile devastatoare din județul Galați.

Începând de miercuri, 25 septembrie, un camion pus la dispoziție gratuit de un șofer voluntar este amplasat în parcarea Metro din Cluj-Napoca pentru a colecta donații destinate sinistraților din județul Galați, care au pierdut totul în urma inundațiilor recente.

Clujenii, îndemnați să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Sportivi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiați la Trofeul „Ella Kovacs” desfășurat la Luduș

Publicat

foto: sportivi de la colegiul militar din alba iulia, premiați

Mai mulți sportivi, elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, au obținut rezultate foarte bune la Concursul interjudețean pentru copii, cadeți și juniori – Trofeul „Ella Kovacs”. 

Competiția, ajunsă la cea de-a XVII-a ediție, a reunit în weekend la Luduș atleți foarte buni din județele Mureș, Alba, Bistrița, Cluj, Sibiu și Maramureș.

La finalul cursei, elevii colegiului militar albaiulian pregătiți de prof….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea de weekend în Alba, 27-29 septembrie. Vine ciclonul: de la temperaturi de 30 de grade, la frig și ploi. Prognoza în județ

Publicat

vremea de weekend în alba, 27 29 septembrie. vine ciclonul: de

Vremea de weekend în Alba, 27-29 septembrie. Urmează două zile frumoase, însorite și neobișnuit de calde pentru această perioadă. Vineri și sâmbătă, maximele vor urca până la 30-31 de grade Celsius.

Apoi temperaturile scad brusc și vor fi ploi. Se va ajunge la 15-17 grade și sunt anunțate averse în majoritatea zonelor din județ.

La munte, maximele vor varia între 22 și 9 grade.

Vezi și Două fenomene meteo…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe