Connect with us

EVENIMENT

Pieton beat, lovit de o mașină pe DN 15, în județul Neamț

Publicat

general noaptea
Arhivă foto

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost lovit de o mașină, duminică după-amiază pe DN 15, în județul Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, duminică 26 decembrie, în jurul orei 17.30, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe drumul național 15, în localitatea Preluca, a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Pipirig, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, însă în cazul pietonului a indicat o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Recomandări de la nutriționiști, de Paște 2024: cum ar trebui să mâncăm, ca să prevenim problemele de sănătate, de sărbători

Publicat

recomandări de la nutriționiști, de paște 2024: cum ar trebui

Recomandări de la nutriționiști de Paște 2024: cum ar trebui să mâncăm, ca să prevenim problemele de sănătate, de sărbători. 

Perioada sărbătorilor pascale face bine psihicului. Dar, pentru a ne bucura pe deplin de ea, trebuie să avem grijă să nu exagerăm cu mâncarea, spune nutriţionistul Adina Rusu.

Un meniu savuros, care împleteşte aromele tradiţionale, nu trebuie, obligatoriu, să ne pună la grea încercare stomacul şi intestinul.

URĂRI DE PAŞTE 2024…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua mondială a râsului. Beneficiile bunei dispoziții pentru organismul uman

Publicat

ziua mondială a râsului. beneficiile bunei dispoziții pentru organismul uman

Ziua mondială a râsului este celebrată, anual, în prima duminică a lunii mai. În 2024, această zi este marcată la 5 mai.

Ziua mondială a râsului se desfăşoară sub deviza „Nu râdem pentru că suntem fericiţi, ci suntem fericiţi pentru că râdem”. Este iniţiativa medicului indian Madan Kataria, fondatorul mişcării ”Laughter Yoga” („Hasyayoga”), adică terapia prin râs. Kataria este şi autorul cărţii „Râzi fără motiv” (”Laugh For No Reason”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avarie la rețeaua de energie electrică în Alba Iulia. Locuitori de pe mai multe străzi, fără curent, în prima zi de Paște

Publicat

avarie la rețeaua de energie electrică în alba iulia. locuitori

Avarie la rețeaua de energie electrică în Alba Iulia. Locuitori de pe mai multe străzi din Alba Iulia au rămas fără curent în gospodării, în prima zi de Paște.

Incidentul s-a petrecut duminică, 5 mai, e la ora 9.22, potrivit DEER Alba.

Au fost afectate de întreruperea furnizării de energie electrică zeci de străzi din zona centru-Lipoveni și Ampoi.

Potrivit DEER Alba, este vorba despre o avarie pe o linie de medie tensiune care alimentează zona Ampoi (parțial) –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Un șofer din Alba a murit într-un accident grav petrecut pe DN 14. A vrut să traverseze calea ferată pe culoarea roșie

Publicat

foto: un șofer din alba a murit într un accident grav

Un șofer din Alba a murit într-un accident grav petrecut pe DN 14, între Mediaș și Sibiu. Din primele date, acesta ar fi încercat să traverseze calea ferată pe culoare roșie. Mașina a fost lovită de un tren.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul deosebit de grav s-a produs pe DN 14, km. 27, la trecerea cu calea ferată dintre localitățile Ruși și Șeica Mare.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din jud. Alba conducea o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe