Connect with us

EVENIMENT

Pieton lovit de o mașină pe o stradă din Galați. Șoferița, o tânără de 22 de ani, a fugit de la locul accidentului

Publicat

Un bărbat, de 47 ani, din municipiul Galaţi, a ajuns la spital, după ce a fost rănit în timp ce traversa strada de o şoferiţă care a părăsit locul accidentului, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Domnească, din municipiul Galaţi, în urma căruia, un pieton a fost rănit.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că victima, un bărbat, de 47 ani, a încercat să traverseze strada, fiind acroşată de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale.

La scurt timp, poliţiştii au identificat şi conducătorul auto implicat în accident, o tânără, de 22 ani, din municipiul Galaţi, al cărei rezultat la testarea alcoolscopică a fost negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, tânăra fiind cercetată pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noaptea Muzeelor 2024: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi ÎNCHIS. Anunțul instituției

Publicat

noaptea muzeelor 2024: muzeul național al unirii alba iulia va

Noaptea Muzeelor 2024: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi ÎNCHIS. Instituția nu organizează în acest an Noaptea Muzeelor, au anunțat vineri reprezentanții ei. 

Este vorba despre o acțiune de protest care are loc la nivel național, având în centru salarizarea personalului.

Angajații nu sunt în grevă (Noaptea Muzeelor fiind organizată în afara programului de lucru) ci au decis pur și simplu că nu vor participa.

Reprezentanții muzeului din Alba Iulia au transmis…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Protest la Serviciul Județean Alba al Arhivelor Naționale. Angajații au intrat în grevă timp de o oră

Publicat

foto: protest la serviciul județean alba al arhivelor naționale. angajații

Angajații Serviciului Județean Alba al Arhivelor Naționale au decis vineri să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul între orele 9:30 și 10:30. 

”Angajații din Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba, alături de colegii din toată țara, își exprimă profunda nemulțumire față de discriminarea salarială și nedreptatea cu care se confruntă în comparație cu colegii lor din alte instituții județene” au transmis…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV. Alexandra, polițista anului 2023 la Cluj. De la jurnalism la poliție

Publicat

ale 1 1000x600.jpeg

Alexandra Tomoiag, inspector de poliție la Secția 7 Poliție Rurală Gherla, este ”polițistul anului 2023”, titlu primit din partea IPJ Cluj. Tânăra a lucrat la un radio din Dej încă în perioada liceului, a absolvit Jurnalistica la UBB Cluj-Napoca și un master, și se pregătea pentru o carieră în presă, dar viața avea alte planuri, astfel că de la jurnalism a ales o carieră în poliție, fiind pasionată de meserie.

Alexandra a povestit pentru Cluj24 cum a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Infotrafic: Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și în alte zone din țară. Se fac lucrări pe mai multe tronsoane

Publicat

infotrafic: restricții de circulație pe a1 sebeș sibiu și în alte

CNAIR și Poliția anunță restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă din țară, valabile vineri, 17 mai. Se fac lucrări de reparații la carosabil. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

Restricții de circulație A1 Sebeș-Sibiu

  • km 304- 306, Sebeș (Alba), până la ora 17.00 – lucrări de reparații rosturi de dilatare pod+demontare panouri; banda de urgență și banda unu sunt restricționate; se circulă pe banda doi
  • km…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe