Connect with us

EVENIMENT

Pieton lovit de o mașină, pe o stradă din Piatra Neamț

Publicat

politia 1.jpg
Arhivă foto

Un accident rutier a avut loc, miercuri la amiază pe o stradă din Piatra Neamț. O femeie a fost lovită de un autoturism.

Potrivit IPJ Neamț, la data de 12 octombrie 2022, în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Locotenent Drăghiescu, în municipiul Piatra Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din Târgu-Neamț, efectua manevre de parcare a unui vehicul, ar fi surprins și accidentat o femeie, de 55 de ani, din Tazlău, care se deplasa regulamentar, în calitate de pieton.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii de 55 de ani.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Accident la Oarda, Alba Iulia, cu trei mașini avariate. A fost provocat de un tânăr care conducea băut. Ce alcoolemie avea

Publicat

politie e1556619188358.jpg

Un tânăr din Alba Iulia a provocat un accident rutier la Oarda, în timp ce conducea băut. Acesta a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, pe care l-a proiectat în alt autovehicul.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a intrat în atenția polițiștilor rutieri din Alba Iulia în noaptea de 1/2 mai, în jurul orei 1.40. Acesta s-a petrecut pe strada Garoafelor din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia. S-a soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări, a rezultat că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Probleme la Alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și Terheș. Listele de susținere depuse pentru consiliul județean, INVALIDATE

Publicat

probleme la alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și terheș.

Probleme pentru cele două partide extremiste, PNCR și SOS la Alba. Candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, dar și listele pentru consilieri județeni au fost respinse. 

Au fost respinse de Biroul Electoral Județean, din cauza neregulilor găsite în listele de semnături pentru susținerea candidaților. Decizia a fost luată pe 1 mai 2024 și poate fi contestată la Tribunalul Alba, în termen de 48 de ore.

Atât în listele depuse de partidele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. FOTO. Cum au petrecut clujenii la grătare de 1 Mai

Publicat

1 mai cluj5.jpg

Vremea a fost perfectă pentru o ieșire la iarbă verde, grătare, sport și relaxare de 1 Mai la Cluj-Napoca. Așa că mulți clujeni au ales să petreacă această zi la Sfântul Ion, un loc tradițional pentru mici și grătare, dar și sport.

De asemenea, mulți clujeni care locuiesc în cartierul Gheorgheni, și-au petrecut ziua la Baza Spotrivă din cartier.

 

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Accident în Alba Iulia: Momentul impactului dintre două mașini, surprins de o cameră de bord

Publicat

video accident în alba iulia: momentul impactului dintre două mașini,

VIDEO Accident în Alba Iulia: Momentul impactului dintre două mașini, de miercuri seara, a fost surprins de o cameră de bord a unui alt participant la trafic. 

În imagini se poate observa că una dintre mașini încearcă să facă stânga și taie calea celui de-al doilea autoturism.

Ocupanții celor două autovehicule rămân în mașini în urma șocului, însă nici un alt participant la trafic nu s-a oprit pentru a vedea dacă poate ajuta.

Mai multe autoturisme trec pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe