Connect with us

EVENIMENT

Pieton lovit de o motocicletă, într-o localitate din Mureș

Publicat

Un accident rutier a  avut loc sâmbătă seara, pe DJ 151D, în localitatea Gheorghe Doja, la km. 6+300 m, în județul Mureș. Un bărbat în calitate de pieton a fost lovit de o motocicletă.

Polițiștii rutieri au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier în care au fost implicate un pieton și o motocicletă, produs pe DJ 151D, în localitatea Gheorghe Doja, la km. 6+300 m.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Corunca, în timp ce conducea o motocicletă, pe relația Acățari- Ungheni, a accidentat un pieton, bărbat, de 54 de ani.

Echipajul medical prezent la fața locului i-a aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul pietonului.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, în acest moment circulându-se în condiții normale.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Pod din spaghete Barilla nr. 7 al echipei de studenți UTCN, locul 3 la un concurs în Slovenia.

Publicat

img 5525 e1713713971701.jpeg

O echipă de studenți a Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) a obținut locul 3 la un concurs în Slovenia, cu un pod din spaghete care a rezistat la o încărcătură de 56 de kilograme.

Șef lucrări dr. ing. Cristian Mojolic, coordonatorul echipei de studenți, a declarat pentru Cluj24 că, la concursul desfășurat în orașul Maribor, au fost înscrise 33 de echipe din 4 țări, formate din studenți sau liceeni.

”Concursul din paste făinoase <<How strong is the…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO „Militar pentru o zi”: Specificul armei geniu, prezentat elevilor de la Colegiul Militar din Alba Iulia

Publicat

foto „militar pentru o zi”: specificul armei geniu, prezentat elevilor

Elevii claselor a IX-a B și E de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul”, însoțiți de locotenentul Cătălin Bobar și diriginta Maria Teglaș, au participat la sfârșitul săptămânii trecute la proiectul „Militar pentru o zi”, derulat de Batalionul 136 Geniu „Apulum” Alba Iulia cu ocazia aniversării Zilei Forțelor Terestre.

Potrivit reprezentanților Colegiului Militar din Alba Iulia, în Poligonul de garnizoană Micești le-au fost prezentate elevilor secvențe de lucrări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. O femeie rănită după ce două mașini s-au lovit, în intersecția din zona Stadion Cetate

Publicat

accident rutier la alba iulia. o femeie rănită după ce

Un accident rutier s-a produs duminică dimineața, în intersecția dintre strada Calea Moților și B-dul Republicii din Alba Iulia. O femeie a fost rănită, după un impact între două mașini.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 aprilie 2024, în jurul orei 07.00, o femeie de 42 de ani, din comuna Săliștea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moților, din Alba Iulia, în zona intersecției cu B-dul Republicii, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. Zece dintre ei, lăsați fără permise

Publicat

peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din alba

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. În perioada 15-21 aprilie, polițiștii rutieri din Alba au desfășurat operațiunea ROADPOL Speed, o inițiativă a Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL) menită să combată excesele de viteză și să îmbunătățească siguranța rutieră.

Această operațiune face parte din eforturile continue ale autorităților pentru reducerea accidentelor rutiere și protejarea vieților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe