Connect with us

EVENIMENT

Platformă dedicată refugiaţilor din Ucraina, disponibilă gratuit pentru asistenţă

Publicat

refugees.ro platforma
sursa foto: refugees.ro

Refugiaţii din Ucraina au la dispoziţie două linii telefonice gratuite în limbile ucraineană, rusă şi română, prin intermediul platformei https://refugees.ro/, ca urmare a unei colaborări între FSP Global şi GM Ltd.

Potrivit unui comunicat de presă al dezvoltatorilor platformei, transmis miercuri AGERPRES, începând din data de 2 martie, toate persoanele care vin sau se află pe teritoriul Ucrainei, indiferent dacă sunt cetăţeni ucraineni sau ai altor state, şi care doresc informaţii sau au nevoie de asistenţă de orice natură, sunt îndemnaţi să apeleze numerele de telefon gratuite 0800 360 880, apelabil din România, respectiv 0800 801 489, apelabil din Ucraina, de luni până duminică, în intervalul orar 8:00 – 18:00.

De asemenea, liniile telefonice speciale pot fi apelate şi de cetăţenii români care doresc să ofere ajutor sau asistenţă celor care ajung în România de pe teritoriul ucrainean.

Serviciul este furnizat de FSP Global cu sprijinul GM LTD.

Cetățenii îndemnaţi să apeleze aceste numere de telefon pentru a solicita orice fel de informaţii

„Cetăţenii ucraineni sau cei ai altor state care lucrau sau studiau în ţara vecină şi care au fost obligaţi să caute refugiu în România, fie cu intenţia de a rămâne la noi în ţară, fie pentru a-şi continua călătoria către alte state, sunt îndemnaţi să apeleze aceste numere de telefon pentru a solicita orice fel de informaţii care le sunt necesare pentru parcursul călătoriei lor.

Ofertele de ajutor venite din partea cetăţenilor români prin intermediul numărului gratuit vor fi implementate pe platforma https://refugees.ro/, care este un agregator de urgenţă unde se centralizează sprijinul oferit de cetăţenii români refugiaţilor proveniţi de pe teritoriul Ucrainei. Până acum, au fost înregistrate pe platformă aproximativ 2.000 de oferte venite din partea cetăţenilor români care îşi arată sprijinul prin diferite modalităţi, de la cazare, transport, distribuire de medicamente, alimente sau diferite alte provizii, până la servicii de traducere sau oferte de locuri de muncă”, se arată în comunicat.

SP Global şi GM Ltd se alătură, astfel, eforturilor întreprinse de societatea civilă

FSP Global şi GM Ltd se alătură, astfel, eforturilor întreprinse de societatea civilă şi de numeroasele entităţi publice şi private care sar în ajutorul miilor de refugiaţi din Ucraina, care doresc să scape de război şi caută refugiu pe teritoriul României sau al altor state europene.

GM Ltd, unul dintre cei mai importanţi parteneri ai FSP Global la nivel mondial, este un dezvoltator de jocuri pentru mobil cu sediul central în Los Angeles, California, şi cu birouri în Cluj-Napoca, Malta şi alte locaţii.

FSP Global Group este un consorţiu de companii cu sediul central în Cluj-Napoca, cu operaţiuni în ţări de pe toate continentele. FSP Global, principala companie a consorţiului, şi lider de piaţă în domeniul Business Processing Outsourcing (BPO), îşi desfăşoară activitatea non-stop şi furnizează servicii de relaţii cu clienţii şi consultanţă în toate call-center-urile sale. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

STUDIU: CIES Football Observatory a analizat IMPACTUL jucătorilor. CFR Cluj are cinci jucători în primii zece din Superliga

Publicat

cfr 2 1 1000x600.jpg

CIES Football Observatory, institutul elvețian specializat în statistici, a publicat un nou studiu, în care analizează impactul pe care l-au avut în acest sezon jucătorii din 54 de ligi de prim și secund nivel din întreaga lume. CFR Cluj are cinci jucători în primii zece din Superliga.

Florinel Coman, extrema lui FCSB, ocupă primul loc în Superliga, cu coeficientul de 63,8. La mică distanță se află colegul său, Darius Olaru (63,2) și aripa craioveană Alexandru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Aproape 105.000 de lei, la concertul caritabil pentru Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice „Sfântul Hristofor”

Publicat

hristo 4 1000x600.jpg

Un concert caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice „Sfântul Hristofor” din Sânnicoară, a avut loc la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca.

Evenimentul a făcut parte din ediția a 12-a a Sferei Donatorilor din Transilvania, organizat de Asociația Niște Oameni, fiind susținut de această dată și de flautistul Matei Ioachimescu.

Muzicianul, unul dintre cei mai remarcabili flautiști ai momentului, a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vasile Țopa, reales ca rector al UTCN. Cu sprijinul Centrului Universitar Nord de la Baia Mare

Publicat

topa 1000x600.jpg

Vasile Țopa a câștigat, joi, un nou mandat de rector al UTCN, pentru o perioadă de 5 ani, la alegerile desfășurate în cadrul universității.

Potrivit unor surse, Vasile Țopa ar fi obținut la Cluj 348 de voturi, în timp ce Dan Micu, principalul său contracandidat,  s-a clasat următorul cu 257 de voturi.

Țopa a primit și 136 de voturi de la Centrul Universitar Nord de la Baia Mare, în timp ce Micu a primit de aici doar 12.

Vom reveni cu detalii după ce…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi olandezi rătăciți noaptea în Beliș, SALVAȚI de salvamontiștii clujeni. Operațiunea a durat șase ore

Publicat

olandezi rataciti belis.jpg

Doi olandezi care s-au rătăcit la Beliș au fost recuprați în siguranță de salvamontiștii clujeni.

Cei doi au ajuns într-o zonă foarte greu accesibilă, în miezul nopții, și nu au mai știut pe unde să se întoarcă.

Doi olandezi rătăciți noaptea în Beliș, SALVAȚI de salvamontiștii clujeni. Operațiunea a durat șase ore

În urma unei operațiuni de noapte, care a durat aproape șase ore, cei doi salvatori montani aflați în serviciul de permanență în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe