Connect with us

EVENIMENT

Poliţia Capitalei: Bărbat sub control judiciar pentru infracţiuni de distrugere într-o cafenea

Publicat

incident în lupeni – hunedoara: bărbat reținut după ce și a
Arhivă foto

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai târziu i s-a impus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, în legătură cu infracțiuni de distrugere comise într-o cafenea.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis, luni, AGERPRES, duminică poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie au prins în flagrant şi, ulterior, au reţinut un bărbat de 33 de ani, după ce au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orei 1,00 a observat, prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană care ar fi secţionat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum şi pe cel de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului.

Poliţiştii au prins în flagrant, în dreptul uşii de acces a cafenelei, un bărbat, având asupra lui un obiect tăietor-înţepător de aproximativ 55 de centimetri.

Acesta a fost somat, însă a încercat să fugă, moment în care a fost imobilizat de poliţişti.

De asemenea, obiectul tăietor-înţepător pe care îl avea asupra lui a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că acesta ar mai fi săvârşit o infracţiune, în dauna aceluiaşi local.

Pe 16 decembrie 2023, în jurul orei 22,00, prin forţarea uşii de acces, bărbatul ar fi pătruns în incinta cafenelei, moment în care ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereţilor.

De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care şi obiecte electronice, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiuni de distrugere. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Doi interlopi clujeni, lideri ai unui grup infracțional organizat, aduși în țară din Spania. Vindeau droguri de mare risc

Publicat

perchezitii droguri.jpg

Doi interlopi clujeni, cunoscuți ca lideri ai unei grupări inferacționale organizate, destructurată de DIICOT, au fost aduși în țară.

Cei doi, dați în urmărire generală, inclusiv pentru trafic de droguri, au fost depistați în orașul Alicante din Spania.

Doi interlopi clujeni, lideri ai unui grup infracțional organizat, aduși în țară din Spania. Vindeau droguri de mare risc

Alin Urcan din Turda și Dan Andrei Mureșan din Câmpia Turzii, care erau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. CFR Cluj – Neman Grodno, 0-0. Atât s-a putut

Publicat

1721937335 cfr 3 e1721816348331.jpg

CFR Cluj și-a început astăzi parcursul european în compania echipei din Belarus, Neman Grodno, într-un meci din turul 2 preliminar al Conference League. Meciul, de slabă factură tehnică, se încheie cu scor alb, 0-0. Atât s-a putut, ar spune Dan Petrescu. Poate se va putea puțin mai mult în returul de săptămâna viitoare, ce se va disputa în Ungaria.

Echipe de start:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Ilie, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Teiuș, reținut de Poliție după ce și-a agresat soția, în stradă. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Teiuș a fost reținut de polițiști, în urma unui conflict petrecut pe o stradă din oraș. Acesta și-ar fi agresat soția.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modificări la Codul Rutier 2024: Persoanele care circulă pe bicicletă sau trotinetă electrică, testate pentru alcool și droguri

Publicat

modificări la codul rutier 2024: persoanele care circulă pe bicicletă

Modificări la Codul Rutier 2024: Persoanele care circulă pe bicicletă sau trotinetă electrică vor putea fi testate pentru alcool și substanțe psihoactive.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe