Connect with us

EVENIMENT

Poliţia Capitalei: O femeie de 64 de ani, găsită înecată în râul Dâmboviţa

Publicat

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București informează că o femeie în vârstă de 64 de ani a fost descoperită înecată în râul Dâmbovița.

„La data de 10 ianuarie, în jurul orei 11,00, poliţiştii DGPMB – Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în râul Dâmboviţa, se află o persoană, posibil înecată.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză, o femeie în vârstă de 64 de ani”, se arată într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

În urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

O femeie a fost dată dispărută pe 9 ianuarie, de către familie, care a precizat că ea a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 3, în jurul orei 11,30, şi nu a mai revenit.

„Imediat după sesizarea depusă privind dispariţia persoanei, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 3 au demarat procedurile de depistare a femeii”, arată DGPMB în acelaşi comunicat.

După efectuarea activităţilor specifice, se va stabili cu exactitate dacă persoana găsită în lac este aceeaşi persoană despre care a fost sesizată poliţia şi care face obiectul cazului de dispariţie, înregistrat la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 3. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Clujenii pot afla secția la care vor vota la alegerile prezidențiale de pe site-ul Primăriei

Publicat

vot cluj 2.jpeg

Locuitorii din Cluj-Napoca pot afla online care sunt secțiile de votare la care sunt arondați pentru alegerile prezidențiale.

Primăria Cluj-Napoca anunță că alegătorii pot verifica online la care secție de votare sunt arondați pentru alegerile prezidențiale, care vor avea loc pe 24 noiembrie 2024 – turul I și 8 decembrie 2024 – turul II.

Arondarea secțiilor de votare

Informațiile pot fi accesate fie pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, la secțiunea „Alegeri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfaturi pentru șoferi. FRAUDAREA kilometrajului: cum să identificați și cum să evitați mașinile cu kilometrajul dat înapoi

Publicat

associative photo shutterstock e1729694905852.jpg

Piața auto din România este plină de mașini care au kilometrajul dat înapoi, iar unii proprietari s-ar putea să nu știe că și odometrul vehiculelor proprii au fost cândva manipulate. Astfel de mașini cauzează probleme majore, se defectează frecvent și necesită costuri substanțiale de reparații.

Potrivit lui Matas Buzelis, expert auto din cadrul companiei carVertical, decât să repari continuu o mașină care a avut kilometrajul dat înapoi, uneori este mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

BCCO Alba Iulia a participat la prinderea unui agent de penitenciar care primea un colet cu canabis din Spania. Bărbatul, reținut

Publicat

bcco alba iulia a participat la prinderea unui agent de

Un agent de penitenciar a fost prins în flagrant, la Baia Mare, în timp ce primea un colet cu 2,3 kilograme de canabis ascunse printre diverse bunuri. Bărbatul a fost reținut. Acțiunea s-a derulat cu sprijinul polițiștilor BCCO Alba Iulia.

Potrivit DIICOT, joi, 24 octombrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Deconstrucția prințeselor Disney pe scenă la Alba Iulia: ”Cine eram când voiam să fiu” un spectacol manifest cu potențial uriaș

Publicat

deconstrucția prințeselor disney pe scenă la alba iulia: ”cine eram

I-ai spune Jasminei din Aladin că o femeie nu mai este o monedă de schimb pentru un raport de putere între două familii? Dar lui Ariel că nu trebuie să te sacrifici pe tine, pentru o iubire care nu știi dacă va funcționa? De fapt ce i-ai spune unei prințese perfecte din universul Disney dacă ai putea? De la această premisă pleacă ”Cine eram când voiam să fiu” un spectacol al trupei tinere a celor de la Reactor din Cluj-Napoca, Cont.rar. 


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe