Connect with us

EVENIMENT

Poliţia începe verificarea transportatorii ilegali de persoane. Amplă acțiune la nivel național

Publicat

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunţă că poliţiştii au demarat o acţiune la nivel naţional de verificare a celor care efectuează ilegal transport de persoane.

„Am dispus ca, începând de ieri, Poliţia să înceapă verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată ţara. Desfăşurată timp de 8 zile în primă fază, acţiunea vizează depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane”, a scris Fifor vineri, pe Facebook.

Potrivit unui comunicat al MAI, controalele au ca scop depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane, punând în pericol pasagerii, dar şi sancţionarea oricăror încălcări ale OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

„În controalele din trafic, dar şi de la sediile societăţilor comerciale, sunt vizate atât persoanele fizice neautorizate, cât şi firmele care realizează astfel de activităţi, contra cost, fără licenţă şi autorizaţie de transport. Acţiunile vor fi concentrate în special în apropierea zonelor de îmbarcare şi debarcare a pasagerilor din staţiile pentru mijloacele de transport în comun, gări, autogări sau pe traseele de deplasare ale acestor autovehicule”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, alături de poliţişti rutieri, cei de la ordine publică, investigarea criminalităţii economice şi transporturi, în acţiunile de control vor fi angrenaţi şi specialişti ai Registrului Auto Român şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă. Unde se fac lucrări. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restrictii lucrari autostrada.jpg

CNAIR anunță restricții de circulație, vineri, 19 aprilie, pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență în zonele respective.

Restricții de circulație, 19 aprilie

A1 Sebeș-Sibiu, km 280+800 – 281+370, Apoldu de jos – Miercurea Sibiului, până la ora 19.00

  • se execută lucrări de reparații la partea carosabilă. Banda 1 și banda de urgență, restricționate, calea 1 (sens Sibiu-Sebeș). Se circulă îngreunat pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai mulți BANI pentru profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024, anunță ministrul Educației

Publicat

1 surpriza unde se corecteaza in acest an lucrarile de bacalaureat si evaluarea nationala e1642756060978.jpg

Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024 vor primi mai mulți bani, anul acesta. Ministrul a explicat că suma pe care o vor primi cadrele didactice implicate în această acțiune va fi calculată la volumul de muncă.

În acest an, lucrările elevilor la Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi corectate digitalizat. Profesorii evaluator vor fi selectați aleatoriu prin platforma…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în România până la mijlocul lunii mai. ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea în românia până la mijlocul lunii mai. anm a

Vremea în România până la mijlocul lunii mai. ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Se anunță o perioadă cu temperaturi în general potrivite pentru data din calendar. Nu sunt excluse perioadele specifice, cu instabilitate atmosferică și precipitații abundente.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoatrele patru săptămâni, în intervalul 22 aprilie – 20 mai 2024. Specialiștii prognozează temperaturi în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

GHID fiscal pentru frizeri, coafeze și manichiuriste, publicat de ANAF. Care sunt obligațiile

Publicat

anaf reia programul prin care informează frizerii și coafezele asupra

Impozitarea persoanelor fizice care oferă servicii de înfrumusețare sau întreținere corporală. Un ghid privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală a fost publicat de către ANAF, pe portalul instituției.

Potrivit ANAF, ghidul poate fi găsit la rubrica Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente și alte materiale informative.

Vezi AICI ghid…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe