Connect with us

EVENIMENT

Poliția Română a pus în aplicare 13 mandate europene de arestare, în ultima săptămână

Publicat

doi bărbați care au răpit o pe fata din județul sibiu,
fotografie cu caracter ilustrativ

În intervalul 5-11 mai, forțele de poliție din România au executat 13 mandate europene de arestare.

Potrivit IGPR; în perioada 5 – 11 mai 2023, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 770 de persoane, 21 de autovehicule şi 37 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Astfel, au fost localizate, în România, 534 de persoane care fac obiectul unor semnalări în SIS.

De asemenea, poliţiştii români au pus în aplicare 13 mandate europene de arestare, fiind depistate 107 persoane semnalate de către statele membre ca având refuzul intrării sau şederii pe teritoriul Schengen, 201 persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară şi 8 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

Poliția Română a pus în aplicare 13 mandate europene de arestare, în ultima săptămână. 236 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini

Totodată, de pe teritoriul României, au fost ridicate 26 de documente, au fost găsite 19 autovehicule şi o plăcuţă de înmatriculare, căutate de partenerii din Spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

IGPR anunţă că 236 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor.

Dintre acestea, 23 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 16 erau semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau şederii pe teritoriul Schengen, alte 33 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 8 erau semnalate dispărute de autorităţile române.

Totodată, partenerii străini au descoperit pe teritoriul lor 11 documente şi 2 autovehicule căutate de autorităţile române, în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale.

Sursa: MediaFax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

În duelul feroviarilor, Rapid a fost cu două clase peste CFR Cluj

Publicat

rapid cfr cluj.jpg

CFR Cluj a pierdut meciul derby din Superliga la fotbal cu Rapid Bucureşti, jucat în Capitală, cu scorul de 1-3.

Au marcat: Albion Rrahmani (5, 51), Claudiu Petrila (71), respectiv Ciprian Deac (10). Albion Rrahmani a ratat un penalty în min. 5 (a apărat Răzvan Sava)

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cresc salariile în construcții și TVA va rămâne la o singură cifră la alimente și medicamente. Precizările premierului Ciolacu

Publicat

cresc salariile în construcții și tva va rămâne la o

Premierul Marcel Ciolacu a făcut precizări despre TVA și salariile din construcții. Acesta spune că, prin măsurile fiscale pe care le ia, nu introduce taxe noi, ci scoate din excepţii şi niciun om de rând nu va fi afectat de aceste măsuri.

„Nu se mai măreşte nicio taxă. Noi am venit cu un pachet pe toate cele trei paliere. Noi avem excepţii, eu nu mai suport cuvântul ‘excepţie’. De când sunt prim-ministru, mie mi s-a acrit de acest cuvânt. Cu cât îmi vin mai multe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cât vor crește pensiile în România și care sunt planurile pentru următoarea perioadă. Anunțul premierului Marcel Ciolacu

Publicat

cât vor crește pensiile în românia și care sunt planurile

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seara că dorește ca legea pensiilor să fie gata până la finalul anului și să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2024. De asemenea, a dat detalii despre modalitatea în care pensiile vor fi majorate.

”S-au discutat trei variante pe Legea pensiilor. Sunt inechități foarte mari. Și Comisia caută un echilibru social.

Eu doresc să trec legea anul acesta și de la 1 ianuarie să intre în vigoare.

Vom lua anumite măsuri fiscale, poate o să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Accident la Alba Iulia. Două mașini s-au lovit pe Calea Moților din municipiu

Publicat

video: accident la alba iulia. două mașini s au lovit pe

Un accident rutier s-a petrecut luni seara pe Calea Moților din Alba Iulia. Din primele date, au fost implicate două autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, nu au fost persoane rănite, evenimentul rutier fiind încadrat ca tamponare.

La fața locului a fost prezent și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe