Connect with us

EVENIMENT

Polițist de 29 de ani din Giurgiu, găsit împușcat în cap, într-o mașină

Publicat

politia nu treceti

Un polițist dintr-o localitate din Giurgiu a fost găsit într-un autoturism împușcat în cap. Bărbatul de 29 de ani se afla în timpul liber.

Cumplita descoperire a fost anunțată prin apel la numărul unic 112 de către un bărbat. Apelantul a anunțat că într-o mașină se află o persoană plină de sânge.

Citește și Verdict în cazul polițistului de numai 29 de ani din Giurgiu găsit împușcat: sinucidere. Ce probleme avea?

Polițiștii ajunsi la fața locului au constat că pe drumul comunal 187, la ieșirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Potrivit poliției citată de observatornews, „În urma verificărilor  a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului.

Sursa: observatornews.ro


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

UPDATE: Accident GRAV cu VICTIME încarcerate în Mehedinți

Publicat

mh

Pompierii mehedințeni au fost solicitați joi seară să intervină la un accident rutier, produs între două autoturisme, pe Drumul Național 56 A, pe raza localității Vânători.

În accident au fost implicate patru persoane, dintre care două încarcerate.

UPDATE: Persoana a fost declarată decedată de către medicul SAJ. Cea de-a doua victimă a suferit politraumatisme și a fost transportată, în stare de conștiență, la spital.

Pompierii au acționat imediat pentru descarcerarea victimelor, pe care le-au predat echipajelor medicale SMURD și SAJ.

Unei victime, aflată în stare de inconștiență, i se aplică manevre de resuscitarea, celeilalte i se acordă îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Alte două persoane implicate în accident nu necesită îngrijiri medicale.

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident GRAV în Sibiu. Un șofer este RESUSCITAT

Publicat

Accident rutier, joi seară, pe DN1, la intrarea în Cristian, județul Sibiu.

Politiștii rutieri care au ajuns la fața locului au constatat că în accident sunt implicate un autoturism și un TIR.

Șoferul autoturismului este grav rănit.

Conform ISU, sunt implicate 3 persoane (2 bărbați și 1 femeie) dintre care:

– 1 bărbat (șoferul TIR – ului, conștient primește îngrijiri medicale

-1 femeie conștientă primește îngrijiri medicale

– și un bărbat (șoferul autoturismului) în stop cardio respirator. Se efectuează manevrele de resuscitare.

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

Recenzii înșelătoare pe internet. 55% din site-urile verificate încalcă legislația

Publicat

munca birou

Aproape două treimi din site-urile verificate într-o acțiune derulată la nivel european sub coordonarea Comisiei Europene au generat îndoieli cu privire la fiabilitatea recenziilor, iar 55% dintre acestea ar putea încălca Directiva privind practicile comerciale neloiale.

Potrivit unui comunicat al CE, sub coordonarea Comisiei, autorități din 26 de state membre, inclusiv România, și din Islanda și Norvegia au verificat 223 de site-uri web importante pentru a constata dacă există recenzii înșelătoare ale consumatorilor.

Aproape două treimi din magazinele și piețele online, site-urile de rezervări, motoarele de căutare și site-urile de servicii de comparare analizate au generat îndoieli cu privire la fiabilitatea recenziilor. Astfel, pe 144 dintre cele 223 de site-uri verificate, autoritățile nu au putut confirma că respectivii comercianți au depus suficiente eforturi pentru a se asigura că recenziile sunt autentice, și anume că au fost postate de consumatori care chiar au utilizat produsul sau serviciul pe care l-au evaluat, notează MEDIAFAX.

Alte constatări în urma verificării site-urilor web cu privire la recenziile online:

-104 dintre cele 223 de site-uri examinate nu informează consumatorii cu privire la modul în care se colectează și prelucrează recenziile. Numai 84 de site-uri fac astfel de informații accesibile consumatorilor chiar pe pagina de recenzie, în timp ce restul le menționează cu „caractere mici”, de exemplu în secțiunea de termeni și condiții juridice.

-118 site-uri nu conțineau informații cu privire la modul în care se previn recenziile false. În aceste cazuri, consumatorii nu au posibilitatea de a verifica dacă recenziile au fost scrise de consumatori care au utilizat efectiv produsul sau serviciul.

-176 dintre site-urile web nu menționează faptul că recenziile stimulate (care sunt recompensate financiar, de exemplu) sunt interzise prin politicile lor interne sau, dacă nu este cazul, nu menționează în ce mod site-urile se asigură că există o indicație că recenziile sunt stimulate.

Autoritățile de protecție a consumatorilor au concluzionat că cel puțin 55% dintre site-urile web verificate ar putea încălca Directiva privind practicile comerciale neloiale, conform căreia consumatorilor trebuie să li se prezinte informații veridice care să le permită să aleagă în cunoștință de cauză. Autoritățile au avut îndoieli și cu privire la restul de 18%.

CE anunță că autoritățile naționale vor contacta comercianții în cauză pentru a-și rectifica site-urile web și, dacă este necesar, pentru a iniția acțiuni de asigurare a respectării legislației în conformitate cu procedurile lor naționale.

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident GRAV în Neamț! Un motociclist a fost transportat la SPITAL

Publicat

Accident, joi, pe Drumul Județean 156 A, în localitatea Roznov, județul Neamț.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce o șoferiță de 30 de ani, din Piatra Neamț, efectua manevre de întoarcere a unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, rezultând vătămarea conducătorului acestui vehicul, un bărbat de 35 de ani, din Roznov.

Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe