Connect with us

EVENIMENT

Polițișt din Sibiu, cercetat într-un dosar de luare de mită. Cât cerea șpagă ca să-i ”ierte” pe șoferi

Publicat

Un polițist din Agnita, județul Sibiu, este cercetat într-un dosar de luare de mită, fiind acuzat că ar fi primit bani și bunuri de la 7 persoane care au încălcat reguli de circulație. În acelai dosar, șase persoane sunt cercetate pentru date de mită.

Polițiștii sibieni au efectuat joi trei percheziţii domiciliare şi una asupra unui vehicul, într-un dosar în care un agent de poliție din Agnita, județul Sibiu, este acuzat că a luat mită.

Polițișt din Sibiu, cercetat într-un dosar de luare de mită. Șase persoane, cercetate pentru dare de mită

Potrivit DGA, în perioada ianuarie 2021 – august 2022, suspectul, agent de poliție rutieră din cadrul Poliției Orașului Agnita, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, a săvârşit un număr de 7 infracţiuni de luare de mită, din care una în formă continuată.

El și-ar fi încălcat atribuţiile de serviciu prin neconstatarea de abateri la regimul rutier şi neaplicarea sancţiunilor legale şi, de asemenea, prin instrumentarea unei cauze penale astfel încât să conducă la exonerarea de răspundere penală, în schimb solicitând şi primind bunuri şi servicii cu o valoare cuprinsă între 100 şi 1600 lei.

Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea de către agentul de poliție rutieră a 7 infracţiuni de luare de mită, din care una în formă continuată.

De asemenea, alte 6 persoane sunt urmărite penal pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Activitățile au la bază un denunț formulat la DGA în luna februarie 2022 cu privire la săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi dare de mită.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Europarlamentarii AUR au VOTAT împotriva oricărei implicări militare a UE în Ucraina

Publicat

64791.jpeg 1140x641 1.jpeg

Delegația AUR din Parlamentul European s-a poziționat împotriva unei rezoluții privind „necesitatea ca UE să sprijine Ucraina continuu”. Textul redactat de grupul Popularilor Europeni, din care fac parte atât partidul Ursulei von der Leyen, cât și PNL, propune aruncarea Europei în haos economic și aducerea frontului de luptă mai aproape ca oricând de casele noastre.

În loc să facă un apel la pace, Rezoluția îndeamnă la implicarea militară directă a NATO

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, ȘOFERI! Restricții de circulație pe A3. Se TOARNĂ asfalt

Publicat

a3 1 e1694943010194.jpg

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj atrage atenția șoferilor că se toarnă covor asfaltic pe A3 în data de 18 iulie 2024.

„Restricții de circulație în data de 18.07.2024, intervalul orar 08:00 – 18:00 pe A3, km 51+000, calea 2 (sensul Nădășelu-Turda), banda II și Nodul Rutier Gilău, breteaua A și breteaua B, județul Cluj.

Atenție, ȘOFERI! Restricții de circulație pe A3. Se TOARNĂ asfalt

Se efectuează lucrări de așternere a mixturilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): Ciolacu și Ciucă bagă țara în FALIMENT

Publicat

marius lulea scaled 2 e1721131850518.jpg

„Guvernarea PSD-PNL a înregistrat o nouă „performanță” în materie economică. Datoria guvernamentală a urcat, în aprilie 2024, până la 852,816 miliarde lei. Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,1%.

La această valoare a datoriei, conform legii, guvernul este obligat să ia măsuri urgente! Doar că, așa cum s-a întâmplat și până acum, vedem zero măsuri luate pentru reducerea cheltuielilor publice.

Marius Lulea (AUR): Ciolacu și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prețul aurului a atins un nou maxim istoric. Care este explicația

Publicat

aur coronavirus.jpg

Prețul aurului a urcat la un nou maxim istoric, arată analistul economic Radu Georgescu pentru Cluj24.ro.

În același timp, leul a luat o pauză de apreciere.

Prețul aurului a atins un nou maxim istoric. Care este explicația

Prețul aurului a urcat miercuri la maximul istoric de 361,0678 lei, după ce metalul galben a atins, după două luni, un nou record de 2.482,80 dolari/uncie.

Creșterea se datorează comentariilor făcute la începutul acestei săptămâni de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe